Maria Simion aduce in prim plan o colecție creată pentru femei care radiază încredere și care vor să își îmbrățișeze feminitatea!

Maria Simion lansează marți, 13 noiembrie, într-un décor fabulous, linia de lux “Wonder Lolita”, un mix de tradiționalism și baroc, într-un spectacol elegant care va beneficia de prestația extraordinară a prim soliștilor Operei Naționale București, Alice și Hector Lopez.
Colecția “Antique Diamonds by Maria Simion” este formată în mare parte din piese vestimentare unicat, cu foarte multe cusături manuale, colecție în care se remarcă detaliile și accesoriile. Pentru a reînvia imagini ale epocii victoriene, Maria Simion a folosit materiale fine din lână, mătase, brocard, dantelă și macrameuri, în culorile roșu, negru, crem, alb, albastru marin, somon, verde, maro și auriu.

Și de această dată, Maria Simion le promite celor care vor alege să poarte creațiile Wonder Lolita, că vor avea o stare de spirit specială, oricare ar fi evenimentul cu care le vor asocia.

Partenerii evenimentului: Square 15, Cofetaria Armonia, Make-up artist Ana Maria Vasile, Salon Lady Ann, foto Dragos Ionita, www.somethingborrowed.ro, Tria Alfa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod