Maria Bata va aparea in urmatoarea reclama MARTINI®

Bárbara González, în vârstă de 27 de ani, originară din Pamplona, Spania, a fost desemnată câştigătoarea MARTINI® Royale Casting şi va păşi pe urmele altor celebrităţi care au promovat brand-ul MARTINI®, precum Charlize Theron, Naomi Campbell sau Monica Bellucci. Prezentarea noului star a avut loc la Milano, pe faimoasa Terrazza MARTINI®.
Bárbara va fi starul noii campanii publicitare MARTINI® Italian Sparkling Wines, care va fi difuzată începând cu luna decembrie a acestui an. Alături de Bárbara, cele 7 finaliste alese de juriul internaţional vor avea, de asemenea, şansa unică de a apărea în spot-ul campaniei publicitare. Printre acestea se numără şi reprezentanta României, Maria Bata, actriţă şi fotomodel, în vârstă de 28 de ani, din Târgu Mureş, care a impresionat juriul prin atitudinea sa.

“MARTINI® Royale Casting a reprezentat o experienţă extraordinară, o adevărată aventură pe care nu credeam că o s-o trăiesc vreodată.
În ultimele 2 luni am experimentat un amalgam de sentimente: bucurie, dorinţă, frică, extaz, speranţă. Numărul mare de voturi din cadrul concursului derulat pe Facebook, dar şi suportul presei din România m-au bucurat. Profit de această ocazie pentru a le mulţumi tuturor. M-am simţit onorată să fiu aleasă de juriul internaţional pentru marea finală a castigului de la Milano, alături de încă 6 fete minunate. Mă simt într-adevăr norocoasă în spiritul filozofiei MARTINI® - LUCK IS AN ATTITUDE.
Aventura mea cu MARTINI® continuă în Barcelona, unde voi filma noua reclamă MARTINI®  Sparkling Wines”
, a declarat Maria Bata.   

Câştigătoarea MARTINI® Royale Casting va primi suma de 150.000 de euro, 12 perechi de pantofi Christian Louboutin şi 12 ţinute de pe site-ul my-wardrobe.com. Pe Bárbara o aşteapta un an fenomenal deoarece, împreună cu Yuri Buzzi, câştigătorul concursului MARTINI® Kisser Casting 2011, va fi în centrul petrecerilor organizate pentru aniversarea MARTINI® de 150 de ani în anul 2013.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod