L’ORÉAL PROFESSIONNEL aniversează 10 ani în România

L’Oréal Professionnel a celebrat luni, 03 martie 2014, 10 ani alături de profesioniștii din industria beauty, printr-un eveniment de networking, ocazie cu care au fost prezentate cele mai recente tendințe în materie de coafură. Evenimentul a avut loc în club Fratelli, iar show-ul a fost asigurat de invitatul special Bertram K, ambasador internațional al brandului, împreună cu ambasadorii L’Oréal Professionnel România.
Ediția 2014 a show-ului L’Oréal Professionnel a fost una foarte destinsă, în care tendințele în materie de styling propuse de coaforii L’Oréal  prin gama Tecni.Art au fost inserate ca momente ce au animat petrecerea celor peste 1300 de invitați, profesioniști ai frumuseții. „În cei 10 ani de când brandul L’Oréal Professionnel a fost lansat în România, scopul echipei noastre a fost să susținem saloanele partenere oferindu-le tehnologii, know-how și produse de ultimă generație, depășind în mod constant limitele în materie de frumusețe a părului. Iar anul acesta este un an de turnură, un an în care în calitate de Partener Oficial al Săptămânii Modei de la Paris ne propunem sa aducem look-urile prezentate pe podiumuri și adoptate de celebrități direct în saloanele de coafură.
Cu ocazia aniversării a 10 ani de prezență în Romania, lasăm un nou concept de educație, Network Club, o comunitate a coaforilor de excepție, care vor răspândi în România tehnicile și secretele “Celeb Looks” sub îndrumarea incontestabilului maestru Bertram K și a Ambasadorilor L’Oréal Professionnel. Ambiția noastră este să aducem înca 1 milion de femei în saloanele de coafură, unde, alături de profesioniștii părului, fiecare femeie sa descopere starul din ea!”, a declarat Jerome Gautier, Director al Diviziei de Produse Profesionale L’Oréal România.

Mesajul principal al acestui moment aniversar a fost reprezentat de lansarea noii colecții de styling Tecni.Art, a cărei imagine la nivel internațional este actrița Kristen Dunst, celebritate desemnată ca prima purtătoare cu cuvânt internaţională a brand-ului L’Oréal Professionnel.
Colecţia propune 12 look-uri inspirate de cele mai în vogă celebrități ale momentului, prezențe constante ale evenimentelor de pe covorul roșu din întreaga lume.  Prin cele 12 Celeb Looks, L’Oréal Professionnel  oferă femeilor inspirația chiar în saloanele de coafură, pentru ca ele să găsească stilul care le reprezintă.

Momentul artistic al serii, pus în scenă cu măiestrie pentru cei peste 1300 de invitaţi de către Mariana Vamă, Director Artistic, Educaţie şi Dezvoltare Profesională L’Oréal Professionnel şi mentor al întregii echipe de Ambasadori şi ID Artişti, a prezentat interpretarea celor mai râvnite Celeb Looks.

Pe scenă au urcat ambasadorii L’Oréal Professionnel : Florin Noje (Salon Manifest, București), Camelia Tugearu (Infinity Studio, Constanța), Sorin Stratulat (Salon Beauty District, Bucureşti), Eduard Dăbîcan (Salon Boudoir Studio Prive - Cluj Napoca), Betai Şandor (Salon Hair Passion, Tîrgu Mureș), Cristina Mailat (EnVogue, Cluj Napoca) şi George Soare (Salon Tribute, București).
O contribuţie extrem de importantă în pregătirea momentului şi în backstage a avut-o echipa de ID Artişti şi formatori L’Oréal Professionnel : Daniel-Valentin Bostină, Irina Simion, Valentin Nistor, Petre Pană, Alexandru Badea, Andreea Babaioana, Razvan Olteanu, Razvan Gheorghică, George Radu, Nicoleta Bârsan, Cristina–Gina Wohlrapp, Paul Paralescu, Laurenţiu Merluşcă şi Andrei Mihalache.

Cel care a uimit audiența prin schimbările de look realizate a fost invitatul special, ambasadorul internațional L’Oréal Professionnel, Bertram K. Cel mai strălucit hair designer al generației sale,  originar din Austria, s-a format și inspirat în cei 9 ani petrecuți în Londra ca stilist și director artistic internațional Toni and Guy. Prin mâinile sale dibace au trecut celebrități precum Donna Karan, Jamie Lee Curtis, Kim Wilde, Julian Lennon și Kate Moss.
În 2004 Bertram K a devenit ambasador internațional prentru L'Oréal Professionnel, iar prin programul său "Bertram K Education", realizat în colaborare cu L'Oréal Professionnel, susține în mod constant seminarii și show-uri pentru stiliștii din întreaga lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod