L'Occitane lanseaza in Romania magazinul on-line www.loccitane.ro!

Ne bucuram ca am reusit sa aducem produsele mai aproape de clientii nostri fideli. Datorita magazinului on-line, clienti din cele mai indepartate colturi ale tarii isi pot achizitiona acum mai usor produsele preferate!
Pana pe 25 Noiembrie, transportul este gratuit, iar la comenzi de peste 100 lei se primeste cadou si o crema de maini la 30ml la alegere.

Creata in anii 70’ ca un omagiu adus traditiilor si valorilor regiunii Provence din sudul Frantei, L’Occitane este prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea, a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje, a interzis utilizarea ingredientelor de origine animala sau testarea produselor pe animale, a imprimat alfabetul Braille pe ambalajele produselor si a utilizat ingrediente certificate A.O.C.
(Appelation d’Origine Controlee).

Emblema A.O.C. indica faptul ca ingredientele care stau la baza obtinerii produselor respective fac parte din culturi selectionate si reprezinta o garantie a calitatiii constante si superioare a produselor.

Filosofia companiei L’Occitane implica: Autenticitate (reinvierea traditiilor autentice si a povestilor adevarate din spatele produselor), Senzorialitate (produse care îmbina toate senzatiile si aromele din Provence si din zona Mediteraneana) si Respect fata de mediul inconjurator si oameni.  La nivel international, compania L’Occitane numara peste 2.000 de magazine dedicate, presarate pe toate continentele.

Brandul L’Occitane este prezent în România din 2005 prin partenerul sau, Sensiblu.  In prezent, L'Occitane are 7 magazine (Bucuresti, Constantam Cluj si Iasi), dar este prezent si in 19  farmacii Sensiblu cu spatii special amenajate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod