Lista cadourilor pentru Moş Crăciun se bifează la Sala Dalles!

Seara de Crăciun este acel moment special, pe care cu toţii îl aşteptăm cu multă emoţie. La Galeria Cadourilor de la Sala Dalles ne-am pregătit cu o gamă variată şi originală de daruri pe le puteţi oferi celor dragi.

Ornamente şi accesorii din conuri de brad, pin sau măceşe, coroniţe parfumate din anason sau scorţişoară, globuleţe din sticlă pictată manual în ateliere cu tradiţie din România, globuleţe vintage accesorizate cu pietre sau dantelă.

Doamnele pot fi răsfăţate cu cosmetice organice din plante siberiene sau pe baza de săruri de la Marea Moartă, creme îmbogăţite cu particule de aur sau perlă, safir sau rubin.

Iar pentru că sărbătoarea bate la uşă şi ne dorim să purtăm ceva nou, am pregătit o colecţie impresionantă de bijuterii din argint, pietre semipreţioase şi chihlimbar, bijuterii de autor sau miniaturi din argint. Vă aşteptăm şi cu o premieră în România: bijuteriile „Calling of Angels” a căror poveste spune că sunetul cristalin al argintului îi protejează pe cei care-o poartă! Toate acestea pot fi completate cu accesorii de îmbrăcăminte şic, pelerine cu design original sau pălării de fetru, genţi şi mănuşi din piele.

Nelipsite din sacul Moşului sunt dulciurile, aşa că am adus figurine din pastă de marţipan, ciocolată, trufe sau praline, casuţe din turtă dulce şi bezea, pantofi sau linguriţe din ciocolată.

Nu am lăsat deoparte nici jucăriile creative pentru toate vârstele, puzzle-uri dar şi modele 3D pentru cei pasionaţi, plăcuţe de ceramică ce aşteaptă să fie pictate, seturi modulare cu piraţi sau prinţese.

Lista de cadouri continuă! Dacă nu aţi ajuns încă, vă aşteptăm zilnic la Galeria Cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles, deschisă până pe 23 decembrie, între orele 10.00 şi 20.00.

Intrarea este gratuită!
Pentru detalii: http://www.dallesrevolution.ro/

1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod