Liam Gallagher a divorţat

Fostul solist al trupei Oasis a divorţat de soţia sa, cântăreaţa Nicole Appleton, marţi, la un tribunal din Londra, după ce rockerul britanic a recunoscut că a fost infidel.
Nicole Appleton a beneficiat de un divorţ rapid, decizia fiind pronunţată de judecător după doar 68 de secunde de la începerea audierii,  informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Cântăreaţa britanică, membră a grupului All Saints, a avut parte de câteva luni dificile după ce soţul ei a recunoscut, în iulie 2013, că este tatăl unui copil rezultat în urma unei aventuri pe care a avut-o cu jurnalista americană Liza Ghorbani.
Divorţul lor a fost decis marţi, la Tribunalul Suprem din Londra.

În documentele depuse la tribunal, Nicole Appleton afirmă că Liam Gallagher şi-a recunoscut adulterul în faţa ei "înainte ca această informaţie să apară în ziarele naţionale" şi, după acea mărturisire, viaţa ei alături de celebrul rocker a devenit "intolerabilă".

Liam Gallagher, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut în aceleaşi documente oficiale că şi-a înşelat soţia şi a fost de acord să îi plătească lui Nicole, în vârstă de 39 de ani, "o pensie alimentară rezonabilă", punând astfel capăt mariajului lor de şase ani şi unei relaţii care a început cu 14 ani în urmă.

Fostul solist al trupei Oasis - care are cu Nicole Appleton un fiu, Gene, în vârstă de 12 ani - a recunoscut, totodată, că a avut o aventură şi cu Debbie Gwyther, actualul manager al trupei Beady Eye, cu care locuieşte în prezent, notează Mediafax.

Rockerul britanic are alţi doi copii - o fiică, Molly, în vârstă de 16 ani, rezultată dintr-o scurtă relaţie cu cântăreaţa Lisa Moorish, şi un fiu, Lennon, în vârstă de 14 ani, rezultat din timpul primei sale căsnicii cu Patsy Kensit.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod