JEREMIH VINE LA BUCURESTI!

O noua surpriza pentru fanii muzicii bune! Dupa ce in urma cu cateva luni au existat mai multe zvonuri conform carora urma sa concerteze in diverse cluburi din Capitala, cu doar cateva zile inainte de Paste, unul dintre cei mai in voga artisti – atat in Europa cat si peste ocean, va sustine un concert in Bucuresti.

O noua surpriza pentru fanii muzicii bune! Dupa ce in urma cu cateva luni au existat mai multe zvonuri conform carora urma sa concerteze in diverse cluburi din Capitala, cu doar cateva zile inainte de Paste, unul dintre cei mai in voga artisti – atat in Europa, cat si peste ocean, va sustine un concert in Bucuresti.

Are 24 de ani si este, printre altele, partenerul de scena al lui 50 Cent. Jeremih, pentru ca despre el este vorba, va sustine vineri, 13 aprilie , un mega show in Clubul Princess din Regie.

Este pentru a doua oara cand artistul american vine in Romania,  dar pentru prima oara cand acesta va canta in fata publicului din Bucuresti.

"A fost o adevarata provocare sa reusim sa il aducem pe Jeremih la Bucuresti. Tocmai pentru ca este un artist “pe val” si, deci, agenda lui este extrem de incarcata, au fost zeci de discutii cu managementul lui. Stiam insa ca este un “one man show” extraordinar si ca merita fiecare efort, asa ca nu am renuntat. Iar azi, anuntam cu mandrie faptul ca vineri seara Jeremih va face atmosfera in clubul nostru!"- a declarat Oana Craioveanu, manager Club Princess.

Jeremih Felton are 24 de ani și a debutat cu piesa „Birthday Sex”, în martie 2009,  cu care a intrat rapid în topul Bilboard Hot 100, ocupând poziția a patra.

A urmat primul sau album, care a ocupat locul 6 în Bilboard 200, și care s-a vândut în aproape 60.000 de exemplare în prima săptămână.

Au urmat apoi „All about you” si „You’re mine”. In luna ianuarie a anului trecut,  lansa impreuna cu  50 Cent „Down on me”, piesa ce a stat saptamani intregi pe primele pozitii ale topurilor muzicale, inclusiv ale celor din Romania.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod