Irina Nicolae a creat ciocolata Dovlecel în Belgia și a oferit-o copiilor

Irina Nicolae se implică în noi proiecte majore, totul de dragul copiilor. După ce a lansat cărţi de poveşti, cărţi educative, aplicaţii de iPad şi iPhone pentru copii, artista a creat ciocolata “Dovlecel”, exact ca personajul pe care l-a inventat şi care a devenit idolul micuţilor din România.

Ciocolata este realizată în Belgia, după propriile indicaţii şi a fost adusă, în premieră în România, pentru un eveniment special organizat ieri la o grădiniţă din Bucureşti.

În prag de Sărbatori, Irina Nicolae a devenit Moş Crăciun pentru cei 70 de copii aflaţi în grijă la grădiniţa socială Buburuza Mică din Capitală.

Artista i-a surprins pe micuţi cu o mulţime de cadouri: cărţi de colorat şi puzzle-uri  din colecţia “Învaţă cu Dovlecel”, creioane, insigne, magneţi, semne de carte, dulciuri.

“În fiecare an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, organizez astfel de evenimente pentru copiii defavorizaţi. De acesta dată am ajuns la grădiniţa socială Buburuza Mică. Aici, copiii provin din familii cu mari probleme acasă, însă au parte de un colectiv minunat, de oameni frumoşi şi dedicaţi, care le oferă educaţia necesară.
Am avut emoţii cu livrarea ciocolatei. A fost pregătită şi a ajuns în România abia cu o seară înainte, deşi fabrica îmi confirmase că avea să fie gata tocmai pe 21 decembrie”
, declară Irina Nicolae.

Înainte de sosirea “Moşului Irina Nicolae”, micuţii au susţinut un program artistic, dovedindu-si aptitudinile de dansatori şi cântăreţi. “A fost pur şi simplu minunat! Au cântat şi au dansat jumătate de oră. S-au bucurat foarte mult când l-au văzut pe Dovlecel, şi au fost primii care au gustat ciocolata cu lapte creată în Belgia, patria Ciocolatei”, mărturiseşte Irina Nicolae.

Irina şi-a alocat timp pentru a vorbi cu fiecare copil în parte şi a fost surprinsă să-l cunoasca pe Mario, un băieţel în vârstă de 3 ani şi jumătate, care de Moş Nicolae a primit cadou tocmai… un Dovlecel.
 

Irina a descoperit şi pe un viitor artist, care cântă deja la pian, un copil de patru ani pasionat de IT, şi un altul care visează să devină pompier.

1 din 4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod