Incepe Crizantema de Aur 2012: Felicia Filip, Petre Geambasu, Doina Spataru si Anca Turcasiu aduc un omagiu romantelor in cea de-a 45-a editie a festivalului

Cea de-a 45-a editie a Crizantemei de Aur, cel mai iubit festival dedicat romantei si cel mai longeviv eveniment muzical din Romania, va incepe astazi, 25 octombrie la Targoviste. Printre momentele muzicale pregatite de organizatori se numara si cel sustinut de Petre Geambasu Band, din a carei componenta fac parte Anca Turcasiu si Doina Spataru, spectacolul oferit de Dalila Cernatescu si Florin Raducanu, dar si reprezentatia Yannei si Distinto.
De asemenea, in cele 3 seri de spectacol, pe langa cei 16 concurenti din anul acesta, 4 foste crizanteme, 4 fosti castigatori ai festivalului vor urca pe scena din Targoviste.

Presedinta juriului este, la fel ca si in cazul ultimelor 5 editii, marea soprana a Romaniei, doamna Felicia Filip. Festivalul va fi prezentat de catre actorul Adrian Paduraru, ce va fi insotit de Antonia Ionescu si Miruna Vaju, actrite ale Teatrului Municipal Targoviste.

Crizantema de Aur este cel mai important si cel mai iubit festival dedicat romantei.
De 45 de ani, acesta are loc fara intrerupere la Targoviste, fosta Cetate de Scaun a Tarii Romanesti.

Festivalul este considerat o emblema a muzicii romanesti si un simbol al culturii si valorilor autohtone.
Pe parcursul celor 44 de editii care au avut loc pana acum, personalitati de marca au onorat scena acestui Festival ca invitati, precum Ioana Radu, Ileana Sararoiu, Angela Moldovan, Gica Petrescu, Paraschiv Oprea, Ion Luican, Loredana Groza, Alexandru Arsinel si Stela Popescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod