In viata de zi cu zi are o imagine de BAD BOY, insa se ocupa cu ASTA! N-ai sa GHICESTI ce meserie are acest tanar SEXY!

Desi foarte multe fete il curteaza, Mihai Constandache a marturisit ca a renuntat la ideea de a avea propria familie pentru a-si putea îngriji mama imobilizata la pat: "Am simtit ca trebuie sa-i fiu alaturi mereu, pentru ca si ea s-a sacrificat sa ne cresca pe noi, cei patru copii ai ei. Ceea ce am eu pentru mine poate sa mai astepte. Stiu ca Dumnezeu ma iubeste si ca într-o zi ma voi casatori si voi avea si eu copii. Daca o sa ma însor, o sa fiu tot acolo lânga ea", a marturisit Mihai Constandache.

"Nu vreau sa-mi fac popularitate cu aceasta drama a mamei mele.
Asta este datoria mea de fiu sa am grija de ea, asa cum la randul ei a avut grija de noi patru... Si are in continuare", a mai adaugat intrepretul care a lansat si o piesa dedicata mamei sale "Cate mame-s pe pamant". In cipul piesei apare si mama artistului. (link clip youtube -- https://www.youtube.com/watch?v=smju6tDDguU)

În ciuda dramei prin care trece, tânarul nu considera problema de sanatate a mamei sale o povara, ci o datorie pe care o are în calitate de fiu. În plus, acesta nu are de gând sa se lase afectat de probleme, urmându-si cu hotarâre drumul în cariera sa de solist.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod