Horia Brenciu la Magic FM: Mina e cea mai înțelegătoare fată din casă

Horia Brenciu și Julie Mayaya au fost luni invitații Lianei Stanciu și ai lui Raul Brebu la Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică. Artiștii au lansat piesa „Kiss On My Lips” și au vorbit despre concertele pe care Horia Brenciu le va susține la sfârșitul lunii martie la Sala Palatului.
„Julie va fi pentru prima dată pe scena Sălii Palatului. Este al treilea an consecutiv când spectacolul poartă același titlu: 'Fac ce-mi spune inima', dar spectacolul este total diferit

Invitații au lansat la Magic FM melodia „Kiss On My Lips”. „Este prima piesă care vine de pe albumul '40' - albumul va fi lansat anul acesta - și este primul semn că ne maturizăm. Este prima piesă de pe acest album pe care a compus-o Cristian Crețu, chitaristul orchestrei mele. Textul îi aparține Andreei Miclici, care face parte tot din orchestra mea”, a declarat Horia Brenciu.

„M-a ajutat foarte mult Horia, încă mă ajută și apreciez acest lucru.
Horia mi-e mai mult decât antrenor, mi-e prieten”
, a spus Julie.

Întrebat de Liana și de Raul cum își petrece diminețile, Brenciu a mărturisit că prima dată verifică dacă fiica sa mai doarme. „În primul rând, văd dacă Mina s-a trezit”, a spus el.

„Aștept să se trezească pentru a-i spune noutățile zilei. E cea mai înțelegătoare fată din casă, nu comentează nimic, la cele trei luni și ceva ale ei. I-am spus: trebuie să ai voce cel puțin la fel de frumoasă ca a lui Julie.
Și cred că mă ascultă, pentru că are în unele momente ale zilei câteva 'răcnete' destul de colorate muzical. Armonic, cel puțin, îmi place”
, a povestit Horia Brenciu.

„Când ți se naște un copil, e un moment foarte magic. Când crește, e și mai magic. Când întârzie nopțile, magicul devine... Nu știu cum să le spui fetelor... Măi, fetelor, hai, că vă face tata discotecă acasă. De ce vă duceți în oraș?”, a mai declarat în glumă invitatul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod