Halle Berry on Air, cu noua colectie Deichmann

Cu sloganul: „I love these shoes!”, Halle Berry a devenit imaginea Deichmann in sezonul de primavara - vara a anului trecut, pentru marca premium de pantofi 5th Avenue. Incepand cu 1 aprilie 2013, movie star-ul va promova brand-ul Deichmann intr-un nou spot TV, in Romania si in tarile europene unde retailer-ul activeaza. Spotul este o declaratie de dragoste fata de modelele de incaltaminte din noua colectie, care este deja disponibila in magazinele Deichmann. Povestea are ca tema ”pantofii care te fascineaza”.
Dupa o zi intreaga la filmari, Halle Berry trece pe langa un autobuz de styling deschis. Atrasa de hainutele atarnate pe umerase si de pantofii “magici” expusi pe raft, Halle intra si inchide usa autobuzului. Pentru ca este deja sfarsitul programului, soferul porneste motorul si se indreapta spre casa, iar vedeta, fascinata de articolele pe care le probeaza, nici nu realizeaza ce se intampla. Isi schimba incaltarile una dupa cealalta si se admira in oglinda. Soferul ajunge intre timp acasa si parcheaza autobuzul.
Halle deschide usa si iese, exclamand „I love these shoes!”, spre surprinderea fiicei soferului.

Colectia 5th Avenue by Halle Berry va aduce in sezonul primavara-vara 2013 peste 40 de modele de pantofi, confectionate din piele de cea mai buna calitate, cu preturi cuprinse intre 129 lei si 199 lei. Alege designul care ti se potriveste: peeptoe, balerini sexy si wedges, highheels glamour, slings sau sandale, bineinteles alaturi de gentile asortate care intregesc colectia. Nici nu este de mirare ca Halle Berry uita de ceea ce o inconjoara cand vine vorba de incaltamintea 5th Avenue.

Vedetele colectiei sunt balerinii turcoaz, decorati cu strasuri, pe care Halle ii poarta in zilele calduroase, cand merge la strand.
Ea potriveste o pereche de sling-peeptoes sexy cu talpa din pluta in culori armonioase, la maieurile lungi si pantalonii stramti cu bordura intoarsa. Feminini si stylish, acesti Peeptoes cu catarame mici se potrivesc de minune rochitelor diafane de vara. Stilul Halle Berry este lejer-chic, casual si specific urban.

La un costum lejer in tonuri pastel asorteaza o pereche de peeptoes cu talpa ortopedica din pluta. O geanta din piele intoarsa de culoare bej se potriveste de minune si este mereu utila, pentru a avea la tine lucrururile cu adevarat necesare.
Sofisticata, dar feminina, combinatia dintre pantalonii albi scurti si bluza sport de culoare bej este de mare efect sezonul acesta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod