Geanina Ilieş, incredibil de sexy într-o rochie Mirela Stelea

Geanina Ilieş a avut aseară, la evenimentul de lansare a noii colecţii Mihaela Drafta, una din cele mai apreciate apariţii vestimentare. Geanina Ilieş a îmbrăcat o superbă rochie semnată Mirela Stelea, din cea mai nouă colecţie a designerului, The New Little Black Dress.

Rochia realizată din dantelă neagră, cu inserţii de cristale Swarovki, cu umerii goi, a atras toate privirile invitaţilor, frumoasa brunetă primind constant laude la adresa look-ului impecabil.

“Mă regăsesc în stilul vestimentar al Mirelei Stelea. Este elegant, dar şi sexy în acelaşi timp. Indiferent ce ai purta, nu treci neobservată”, mărturiseşte Geanina Ilieş.

Mirela Stelea se declară, la rândul ei, încântată de colaborarea cu vedeta Antena 1. “Geanina este una din cele mai frumoase femei din România. Are un corp perfect. Îţi taie răsuflarea cu fiecare apariţie”, declară designerul.


Geanina Ilieş a fost, de altfel, una din cele trei ambasadoare Little Black Dress, în cadrul evenimentului de lansare a noii colecţii Mirela Stelea, de acum două luni. La acea dată, Andreea Marin Bănică a ales să poarte o rochie până la jumătatea piciorului, acoperită cu dantelă, Geanina Ilieş o creaţie din material paietat, cu spatele gol, care i-a pus în evidenţă corpul perfect, transformând-o într-un veritabil sex-simbol, iar Ellie White o rochiţă din mătase naturală cu guler Peter Pan accesorizat cu pietre Swarovski şi mărgele, care i-a oferit lejeritate, dar şi eleganţă, artista fiind atunci  însărcinată în opt luni.

1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod