Freedom Jazz in The City: Stelele jazz-ului cântă la Șarpele Roz

Cele mai bune patru proiecte jazz ale începutului de an vor fi prezentate la cea de-a doua ediție a festivalului Freedom Jazz in The City, un eveniment care a dat proba de foc în arșița de la Vama Veche, pentru a continua să promoveze muzica bună, în lunile de iarnă, la București.
Marius Mihalache și Irina Sârbu, Maria Răducanu & Friends, Călin Grigoriu Trio și Trio Laurențiu Horja sunt invitați marți, 26 februarie, de la ora 19.00, la restaurantul Șarpele Roz, pentru o seară cu experimente acustice inedite, variind de la clasic la avangardist, de la jazzul actual european către filonul naționalist tradițional.

Educată în spiritul jazz-ului autentic de Anca Parghel, actrița și cântăreața de jazz Irina Sârbu susține, încă din 2006, strălucite proiecte acustice în colaborare cu Marius Mihalache, prezentate și aplaudate în marile capitale europene, de la Madrid și Paris, până la Lisabona sau Viena.
Cei doi vor cânta împreună, în premieră, pe scena Freedom Jazz în The City, la Șarpele Roz.

După un mini-turneu excepțional în Elveția și Franța, incredibila voce a Mariei Răducanu va da contur unui proiect cu rădăcini tradiționale, care va fi prezentat, alături de bluesul eclectic și experimental cu Călin Grigoriu Trio, condimentat, în cel de-al patrulea moment, de discursul viu, eclatant al celor de la Laurențiu Horjea Trio, care vor încheia cea de-a doua ediție a festivalului de la București.


Freedom Jazz in The City va avea loc marți, 26 februarie, de la ora 19.00, în restaurantul Șarpele Roz din București. Calea Victoriei nr. 163. Biletul costă 50 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod