Experienţe „terifiante” de Halloween la Grand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex pregăteşte un spectacol digital terifiant în ziua de Halloween. În 31 octombrie, cinematograful din Băneasa Shopping City organizează „Maratonul filmelor de groază”.
Grand Cinema Digiplex pregăteşte un spectacol digital terifiant în ziua de Halloween. În 31 octombrie, cinematograful din Băneasa Shopping City organizează „Maratonul filmelor de groază”.

Pentru un preţ special de 30 de lei, cinefilii vor putea viziona patru filme perfect adecvate celei mai “înfricoşătoare” seri de divertisment a anului. Cele patru filme sunt:  

Destinaţie finală 5 (Final Destination 5) - ora 16:30;
Pericol nevăzut (Contagion) - 18:45;
Noaptea rechinilor (Shark Night) – 3D, ora 21:40;
Noapte de groază (Fright Night) – ora 23:15.

Mai mult, în acest weekend, pentru fiecare bilet de intrare la cinema, vizitatorii vor primi o reducere de 25% pentru un Bloody Mary cumpărat de la cafeneaua Eye-Fi Café-Bar, aflată la intrarea în Grand Cinema Digiplex.
În aceeaşi perioada, toţi iubitorii filmului se vor putea bucura şi de un discount de 10% la magazinele Mango, Desigual şi Lee Cooper.
    

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vă rugăm să vizitaţi www.grandcinemadigiplex.ro.

Despre Grand Cinema Digiplex
Situat în Zona Comercială Băneasa, Grand Cinema Digiplex este un cinematografic premium, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie, sunet şi lumini, care oferă cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de opţiuni.
Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din ţară, acoperind o suprafaţă  totală de 14.000 mp şi oferind peste 2600 de locuri de vizionare. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema Digiplex destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor în cele mai bune condiţii. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.
Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vă rugăm să vizitaţi www.grandcinemadigiplex.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod