Evenimente noi la Hard Rock Cafe

JOI, 17 IANUARIE, ORA 20.00 – SLASH WARM-UP PARTY

Joi, 17 ianuarie, va invitam sa va incalziti vocile pentru cel mai asteptat eveniment rock al anului: Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators.

Formatiile FreeStay, Pseudonoise si C.O.D. vor intretine atmosfera si va vor introduce in spiritul concertului, interpretand si piese ale celebrului chitarist american.  Mai mult decat atat, cei care si-au achizitionat bilete la concertul lui Slash din 5 februarie vor putea participa la tombola care ofera ca premiu un autograf ORIGINAL al artistului.

FreeStay este proiectul muzical al lui Florin Ristei, care a revenit in atentia publicului dupa succesul din 2000 cu trupa AMICI si dupa 6 ani de activitate in trupa MARFAR.

Florin, alaturi de colegii sai Serban Niculae, Alin Teodorescu, Alin Ilies, Mihai Toganel si Vladimir Grafu  aduc o noua doza de prospetime pe scena romaneasca.

Pseudonoise este o trupa de alternative rock din Bucuresti care are in repertoriu, in mare parte, coveruri celebre si este compusa din:  Andrei Stoicescu, Mihai Vulpoi, Adi Ene, Octav Ionescu, Victor Popa, Betty Cristea si Sam.  C.O.D. este o trupa fondata in 2003 in Targoviste si abordeaza genul post-grunge cu diverse influente. C.O.D. inseamna Stanciu Dragos, Matei Alex, Stoicescu Liviu si Irimia Vlad.

Biletele pot fi achizitionate de la Hard Rock Cafe, in ziua evenimentului, la pretul de 50 de lei (cu loc la masa) si 25 de lei (in picioare).
Pentru detinatorii de bilet la concertul SLASH, intrarea este GRATUITA, iar categoriile I, II si VIP vor avea locuri la masa. Pentru rezervari, va rugam sa sunati la nr. 021 206 6261.
 

VINERI, 18 IANUARIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR


Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-2066261.



 
SAMBATA, 19 IANUARIE, ORA 22.30 – CONCERT LIFE ON MARS

LIFE ON MARS inseamna artisti cu vechi state in industria muzicala, uniti de pasiune si de entuziasmul de a fi pe scena.

Loredana-Elena Ciobotaru si Loredana Cavasdan sunt doua voci extraordinare ce se contopesc intr-o armonie perfecta si aduc un mare plus formatiei. In editia din 2011 al show-ului "Vocea Romaniei", Loredana Cavasdan a reusit sa ii determine pe toti cei patru jurati sa apese pe buton si sa isi intoarca scaunele. In sezonul din 2012, Loredana-Elena Ciobotaru, pe langa faptul ca i-a convins pe Marius Moga, Smiley, Loredana Groza si Horia Brenciu sa apese pe buton, a trecut de dueluri si a ajuns in show-urile LIVE, avandu-l pe Smiley ca antrenor.

Vlad Vedes (fost membru al trupei Bere Gratis), Razvan Grigorescu (fost membru Analia Selis si Vlad Mirita), Nicu Avram (fost membru al trupei Bere Gratis) si Andrei Precup (fost colaborator al band-urilor “Un Show Pacatos” si “Rai da’ Buni”) vor da drumul decibelilor si distractiei printr-un repertoriu de coveruri foarte modern, hituri ale ultimilor ani, fara a uita si unele piese de rock clasic, realizand un show in care se regasesc piese foarte cunoscute si indragite de public.

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod