Evenimente la Hard Rock Cafe

Fiindca horoscopul lunii februarie anunta dragoste si romantism, Hard Rock Cafe te invita sa petreci o seara sub zodia iubirii. Fa-ti bagajul pentru distractie si urca in trenul indragostitilor pentru o calatorie prin lumea muzicii, alaturi de trupa Marfar! Vei savura impreuna cu perechea ta o seara speciala, pe acordurile unora dintre cele mai frumoase piese ale tuturor timpurilor.

Pretul unui bilet la concert este de 30 lei.



VINERI, 15 FEBRUARIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.
La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-2066261.



SAMBATA, 16 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT THE ROBBIE’S KIDS – TRIBUT ROBBIE WILLIAMS

Imi Place Mie si Hard Rock Cafe te invita sambata, 16 februarie, de la ora 22.30, la concertul trupei The Robbie’s Kids - un tribut extraordinar Robbie Williams. Cele mai indragite piese din albumele  “Life Thru a Lens”, “I’ve been Expecting You”, “Progress”, “Escapology”, dar si din “Take the Crown”, lansat in noiembrie 2012,  vor rasuna pe scena din Hard Rock Cafe.

Exuberanta, nebunie, carisma si talent – ingredientele care i-au adus succesul lui Robbie Williams se regasesc pe deplin si in solistul trupei,  Simone, cel care s-a dovedit a fi personajul perfect pentru interpretarea pieselor celebrului artist.
Secondat de patru instrumentisti talentati si reuniti sub numele The Robbie’s Kids, va asteapta la un concert-omagiu, venit la cateva zile dupa aniversarea zilei de nastere a indragitului star.

Biletele, in valoare de 55 lei, sunt disponibile pe www.myticket.ro si la Hard Rock Cafe.

 
1 din 4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod