"Epoca de gheata 2: Dezghetul" - in premiera la HBO

Facebook Twitter Comenteaza


Din 6 iulie, de la ora 20.00, la HBO, "Epoca de Gheata 2: Dezghetul" continua povestea celor trei eroi: Manny, Sid si Diego. Desi la fel de tineri, ei sunt practic cu cateva zeci de mii de ani mai batrani, dar pentru cine conteaza logica intr-un film de animatie? Important este ca, daca n-ar fi ei, specii intregi ar disparea de pe fata planetei.

Aventura plina de peripetii a celor trei prieteni din Epoca de Gheata continua in peisajul pe care dezghetul il face, cel putin aparent, mai putin ostil.
Toate animalele se bucura de revenirea la o viata normala, cu vegetatie luxurianta si parcuri acvatice.

Poate ca Manny (Ray Romano), Sid (John Leguizamo), si Diego (Denis Leary) au reusit sa supravietuiasca marelui inghet, dar marele dezghet bate deja la usa si, ca sa spunem asa, supravietuirea e o cu totul alta mancare de peste. Ori stii sa inoti, ori ai branhii, ori cauti pamant la orizont! Si cum de inotat nu se poate inota la infinit, iar branhii nu poti capata oferind la schimb plamani, singura solutie de a scapa cu viata din calea torentelor este schimbarea de domiciliu.

La cum arata lucrurile, singura lor salvare este sa ajunga in celalalt capat al vaii, asa ca pornesc in aventura si o iau si pe Ellie, care vine la pachet cu Crash si Eddie, cei doi oposumi despre care crede ea ca-i sunt frati.
Calatoria scoate la iveala tot felul de neprevazute, cum ar fi faptul ca Diego, cu toata mandria lui de tigru, este speriat de apa ca o amarata de pisica de apartament.

"Epoca de gheata 2: Dezghetul" prezinta o noua fata a lumii, o lume in care ghetarii au disparut complet, in care oceanele ies din matca si inunda totul. Pentru aceast al doilea film, realizatorii au utilizat de doua ori mai multe efecte speciale decat in cel dintai, reusind sa faca apa un personaj de sine statator printr-un un efect cu ajutorul caruia jeturile de apa sa poata fi "dirijate" si sa se poata misca independent, ca si cum ar fi niste fiinte in carne si oase.

Oricum, nici un "Ice Age" nu ar fi "Ice Age" fara unul dintre cele mai amuzante personaje: Scrat, veverita tembela, si ghinda ei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod