Ellie White va naște mai devreme decât era stabilit? Copilul dă semne că nu mai are răbdare!

Ellie White va naște, se pare, mai devreme decât era inițial stabilit. Solista împlinește nouă luni de sarcină la începutul lunii decembrie, însă fătul dă semne că nu mai are răbdare până atunci. Este posibil ca medicii să o cheme la cezariană chiar săptămâna viitoare.

Este posibil ca Ellie White să nască mai devreme decât se credea inițial. Artista se afla la jumătatea celei  de-a opta lună de sarcină, însă fătul pare să nu mai aibă răbdare până la începutul lunii octombrie.

Cântăreața se confruntă cu o avalanșă de spasme, iar, în urma controlului efectuat zilele trecute, medicul a pus în calcul varianta de a naște mai devreme, chiar săptămâna viitoare.

În funcție de evoluția simptomelor din acest sfârșit de săptămână, Ellie White va fi, probabil, programată la cezariană în următoarele 10 zile.



“Doamna doctor mi-a spus că există varianta să îl aduc pe lume pe bebe mai devreme. Se pare că nu mai are răbdare. Am mari emoții însă sunt sigură că va fi totul bine! Doru e alături de mine!”, declară solista.



Ellie White va aduce pe lume un băiețel, primul său copil, rodul dragostei cu managerul ei, Doru Tinca, cu care este logodită de mai bine de patru ani. Anul viitor, cei doi plănuiesc să se căsătorească. Ellie White va reveni pe scenă la finalul acestui an, pentru concertele de Crăciun și Revelion.



Anul viitor se anunță a fi o mare provocare pentru artistă: va lansa o serie de piese compuse chiar de ea și, în paralel, își va desfășura activitatea de proaspătă mămică.  

„Le voi face pe toate! Sunt ambițioasă! Oricum, sunt lucrurile pe care le fac din dragoste și este imposibil să nu mă descurc!”, mărturisește Ellie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod