Ellie White, o mămică fericită! “Bebe doarme buştean noaptea!”

Ellie White se poate considera o mămică fericită. Are un băieţel frumos, sănătos şi cuminte. Mihai, cel care a venit pe lume în urmă cu două săptămâni, nu le dă bătăi de cap părinţilor. Spre deosebire de alţi micuţi de vârsta lui, el doarme toată noaptea, rare fiind cazurile când îşi trezeşte părinţii pentru a cere de mâncare.

“Mihai se simte bine. A crescut puţin. Doarme noaptea şi asta este cel mai bine. Mai are momente când se trezeşte, dar asta se întâmpla destul de rar.

În rest, mănâncă şi doarme”, declară artista.

Ellie White şi logodnicul ei, Doru Tinca, au făcut deja primele vizite la pediatru alături de cel mic.

Pe 28 noiembrie, Ellie White a adus pe lume un băieţel cu greutatea de 3,760 kg şi lungimea de 50 de cm. Doru Tinca, logodnicul şi managerul artistei, i-a fost alături şi a asistat la naştere în sala de operaţie.

La naştere, micuţul s-a dovedit a fi foarte gălăgios, fapt pentru care artista a şi glumit atunci când l-a ţinut pentru prima dată în braţe: “Cred că va ajunge tenor când va fi mare!”, a spus ea cu lacrimi de bucurie în ochi.

Pe întreaga perioadă a sarcinii, Ellie White a avut o activitate profesională intensă.
După succesul înregistrat de hitul „Sete de noi”, artista a filmat un videoclip în Malta, pentru piesa “Ziua mea”, pe când era însărcinată în patru luni, şi a susţinut zeci de concerte până în luna a opta de sarcină. În tot acest timp, solista a a avut o perioadă prolifică din punct de vedere creativ. A compus o serie de piese pe care le va înregistra în curând în  propriul studio.

1 din 4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod