Ellie White, aparitie de senzatie: a renuntat la parul negru si a imbracat o ie din 1877!

Ellie White a avut una din cele mai interesante aparitii de la evenimentul aniversar al unei prestigioase reviste. Artista a respectat dress code-ul si a sosit la petrecere purtand o ie cu totul speciala. La recomandarea stilistului Maria Andrei, Ellie a ales o ie realizata in urma cu aproape 150 de ani. Mai exact, bluza cu motive traditionale romanesti a fost fabricata in anul 1877.
Piesa vestimentara se afla in conditii calitative de exceptie si a fost asortata intr-un mod ingenios cu o rochie neagra Max Azria si sandale cu bretele.

Insa nu doar ansamblul vestimentar a atras complimente, ci si noul look al artistei. Ellie a decis sa isi deschida nuanta parului, renuntand la negrul taciune pe care l-a avut in ultimii patru ani. Artista a adoptat un look parca desprins din tablourile lui Nicolae Grigorescu, purtand parul castaniu impletit intr-o coada, in perfecta armonie cu tinuta de inspiratie traditionala.

“Primul gand a fost sa port ia cu pantaloni stamti sau cu jeansi, asa cum cred ca au luat in considerare si celelalte invitate ale evenimentului.
Insa jeansii sau pantalonii de tip leggings nu respectau in totalitate stilul romanesc. Asa ca, desi era seara, am decis sa pot o rochie neagra larga si sandale cu bretele, un mix care m-a captivat imediat”
, a declarat Ellie White.

Artista a decis ca, dupa multi ani in care a avut parul ca taciunele, sa ii deschida nuanta. “Este nuanta intermediara in acest moment. Va mai trece prin cateva etape pana la varianta finala”, spune Ellie. Ellie White, pe numele sau real Elena Baltagan, se pregateste pentru lansarea unei noi piese ce va fi difuzata de posturile TV si radio in aceasta vara.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod