Dragos Chircu: “Loredana a facut in viata absolut tot ce i-a trecut prin cap!”

Dragos Chircu, talentatul artist care s-a facut remarcat la “Vocea Romaniei”, urca din nou pe scena clubului Tribute Bucuresti, joi seara, de aceasta data avand in portofoliu prima piesa originala, cantata impreuna cu Loredana.

Talentatul artist care s-a facut remarcat la “Vocea Romaniei”, urca din nou pe scena clubului Tribute Bucuresti, joi seara, de aceasta data avand in portofoliu prima piesa originala, cantata impreuna cu Loredana.

Colaborarea cu renumita artista l-a facut pe Dragos sa realizeze cat de importanta este perseverenta si perfectionismul in cariera unui artist. Dragos a avut ocazia sa o urmareasca pe Loredana atat in studio, cat si pe scena si a ajuns la concluzia ca artista a facut pana acum tot ce si-a propus.

“Loredana este un artist extraordinar care stie sa isi managerieze foarte bine cariera si imaginea publica. Este foarte bine organizata in viata de zi cu zi si are timp sa rezolve tot ce isi pune in cap. Eu sunt intr-o perioada in care am senzatia ca nu am timp sa indeplinesc tot ce imi propun. La Vocea Romaniei, desi avea cantari, Loredana a reusit sa stea cu noi, elevii ei. Ne-a si gatit! Pe scena este o prezenta energica. Se vede clar ca se daruieste complet pentru public”, a declarat Dragos in timpul repetitiilor pentru concertul de joi seara din Club Tribute Bucuresti.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod