Dr. Kucho!, regele muzicii house spaniole, si-a inceput marele turneu in Romania

Dr. Kucho!, autorul hitului “Doing Better Without You” a dat startul turneului pe care îl susţine în România prin două show-uri organizate în cluburi din Iaşi şi Berlin.

DJ-ul spaniol, care se bucură de mare succes în topurile europene, are în agendă alte zece reprezentaţii pe care le va susţine în cele mai mari cluburi din România, până în luna aprilie, turneul fiind impresariat de Touch Music Management.

Daniel Manzano aka Dr. Kucho!, supranumit “Regele indiscutabil al muzicii House Spaniole” de către revista DJ Magazine, din Marea Britanie, este unul dintre cei mai prolifici producători muzicali din întreaga lume, având la activ peste 300 de piese lansate încă din 1993.



Portofoliul său vast a făcut înconjurul lumii, având show-uri în New York, Washington, Rio de Janeiro, Moscova, Paris, Varsovia, sau în tări din Asia precum Kazakhstan şi India.

Muzica de succes i-a asigurat lui Kucho! un loc binemeritat printre membrii marcanţi ai muzicii house europene şi latino-americane.



Printre piesele cunoscute de la inceputul carierei artistului se numără “Lies To Yourself” şi “Can’t stop playing”, melodii care au staţionat timp de cinci săptămâni în topurile radiourilor germane.

La scurt timp, Dr. Kucho! a lansat “Patricia Never Leaves The House” şi “La Luna”, hituri care au ajuns Nr. 1, simultan, în topurile de specialitate din întreaga lume.


Acum, după succesul înregistrat de piesa “La Tarde Se Ha Puesto Triste”, Dj-ul spaniol a revenit în topurile internaţionale cu cel mai recent single, “Doing Better Without You”.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod