DJ Wanda și-a lansat blogul îmbrăcată în rusoaică! A servit clătite cu icre negre!

DJ Wanda calcă pe urmele lui Carrie Bradshaw din “Sex and The City” și și-a lansat propriul ei blog, www.wanda.ro, unde își propune să abordeze tot felul de subiecte tabu, dar și să își țină admiratorii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața ei de zi cu zi.

Lansarea blogului s-a suprapus cu petrecerea aniversară Oksana Salon, unde DJ Wanda a mixat îmbrăcată în rusoaică.

“Am avut un dublu motiv de sărbătoare. Am celebrat-o pe Oksana, hair-stylist-ul meu, iar cu acest prilej am anunțat și lansarea oficială a blogului meu, wanda.ro, un proiect de suflet la care am muncit mult în ultimele două luni.
Acest portal este o punte virtuală către sufletul și viața mea. Voi posta fotografii, voi împărtăși cele mai importante lecții de viață învățate de mine și voi aborda subiecte fără perdea. Voi scrie, fara ascunzișuri, despre dragoste, sex, bărbați și psihologie feminină”
, declară DJ Wanda.

Cât despre petrecerea rusească care a marcat dublul eveniment, DJ Wanda ne spune: “Am mixat, am dansat și am petrecut rusește! Oameni minunați, mâncare altfel și o poftă de viață pe care o întâlnesc din ce în ce mai rar! Rușii știu să petreacă, nu se-ncurcă! A fost un meniu bogat: clătite cu icre negre, diverse feluri de pește , ciuperci, aperitive, toate servite cu un pahar de vodcă.
Tortul în formă de Matrioska a fost surpriza serii! Deși nu prea m-am atins de mâncare, am incheiat apoteotic, seara dansând Kalinka”
.
1 din 6

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod