Dj Wanda a purtat o pălărie veche de 50 de ani la premiera filmului Jack și Uriașii!

Abia revenită de la Amsterdam, unde a filmat un episod al noului ei reality show, Dj Wanda a luat la pas străzile capitalei și a participat la premiera filmului Jack și uriașii într-un cunoscut cinematograf din București.

Non-conformista DJ-iță da tonul modei si i-a uimit pe cei prezenți cu ținuta aleasă. Wanda și-a făcut apariția îmbrăcată în colanți imprimați, geacă de piele și pălărie cu boruri largi, alegând ca accesorii cercei în formă de crucifix, un colier Alexander McQueen și un inel în formă de cap de schelet cu cristale Swarovski.

Pălăria a fost punctul de interes al acestei ținute. “Am cumpărat-o dintr-un târg vintage de la Londra. Este o creație vintage Chanel, a costat în jur de 500 de euro și a fost creată la începutul anilor 1950.

Îmi plac la nebunie piesele vintage. Pentru vrmea respectivă pălăriile cu boruri largi erau o noutate și reprezentau ceva cu totul ieșit din comun”, declară DJ Wanda.

DJ-ița a fost însoțită la cinematograf de bunul ei prieten, Matteo, alături de care s-a fotografiat în dreptul panoului inedit de promovare a filmului.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod