Departe de cluburile de la litoral: Carmen Negoiță, super trendy și în vacanța de 1 mai

Carmen Negoiță a ales să petreacă vacanța de 1 mai la mare, însă nu la Mamaia, acolo unde s-a adunat mai toată lumea mondenă a Bucureștiului, ci pe litoralul bulgăresc, la Nisipurile de Aur.

Cunoscuta fashionistă și-a alocat câteva zile de relaxare alături de familie și de prietenii apropiați. Nu a mers în cluburi, ci a preferat să își reîncarce bateriile pentru perioada aglomerată ce va urma.



“Vremea nu ne-a permis să facem plajă așa că mi-am umplut timpul citind și făcând sport. Am alergat pe plajă în fiecare dimineață și am mers apoi la sala de fitness. După-amiezile le-am petrecut citind in hamac. A fost foarte relaxant, o vacanță pe care am așteptat-o de mult timp”, declară Carmen Negoiță.



Chiar și fără a ieși în cluburi sau la evenimente publice, bunul gust vestimentar s-a remarcat și în acest caz la Carmen Negoiță.

Fashion bloggerul a apelat la outfituri lejere și, în același timp, foarte cool: boyfriend jeans, trench croșetat, pulover imprimat, pălărie neagră cu boruri largi, ochelari rotunzi și ghete cu lanțuri.


 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod