Dan Teodorescu (Taxi) isi serbeaza ziua de nastere la Hard Rock Cafe

Pe 7 martie, la Hard Rock Cafe, trupa TAXI va concerta pentru publicul bucurestean in ajunul Zilei Femeii in cadrul unui concert oferit de Sprint Media si Bestmusic.ro, cu sprijinul Gala PR.
Cu aceasta ocazie, Dan Teodorescu, solistul trupei,  isi serbeaza ziua de nastere alaturi de cei mai buni prieteni ai sai: VOI!

In deschiderea concertului de la ora 21:00, va canta trupa Acustica din Brasov, formata din Mihai Todoran, Darius Neagu si Kerezsi Csongor.

Bilete pentru acest concert mai pot fi gasite doar la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare, in numar limitat, numarul de locuri fiind saptamana trecuta suplimentat la cererea publicului dupa ce biletele de pe www.iabilet.ro s-au epuizat.

Fondata in 1999 si avand-ul ca front man pe carismaticul Dan Teodorescu, Taxi are la activ 8 albume, cel mai recent, "Cele 2 cuvinte", bucurandu-se de un succes extraordinar mai ales datorita videoclipului cu acelasi nume, foarte viral in mediul online.
Melodia a fost tradus in mai multe limbi, inregistrata si cantata de artisti din Moldova, Polonia si chiar Suedia

Taxi a reprezentat mereu un reper pentru cele mai reusite concerte din Hard Rock Cafe, precedentul concert din toamna fiind sold out.  Asa ca daca esti iubibil(a) hai pe 7 martie sa intampinam primavara impreuna cu TAXI !

Nu uitati, ca pe 14 martie, tot joi, la Hard Rock Cafe, canta un alt nume greu al muzicii romanesti, inegalabilul Mircea Baniciu, urmat pde 21 martie de Margineanu, pe 23 martie de Canaf si pe 28 martie de Bere Gratis.
Bilete pentru toate aceste evenimente gasiti pe www.iabilet.ro cu reducere, pentru ca DA, online e mai ieftin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod