Cu ocazia implinirii a 14 ani de MIKO BEAUTY CENTERS, familia Cristofor a primit o distinctie regala

Mai mult de 300 de vedete, clienti, presa, angajati si prieteni au intrat in jocul propus de 14 ani de zile, la fiecare aniversare, de cel mai cunoscut centru de frumusete si sanatate din tara, MIKO BEAUTY CENTER. Balul Mascat si Carnavalul desfasurat in acest an la Crystal Palace Ballrooms este locul unde toata lumea se simte ca in familie, aceasta fiind dealtfel si atmosfera promovata inca de la inceput in centrele MIKO.
Printre personalitatile prezente s-au numarat- ASR Printul Paul si Printesa Lia, Nora Seroussi, Galina Florea, Delia Antal, Maria
Simion, Rocsana Marcu, Anca Turcasiu,Diane Samungi, Diana Matei,Roxana Iliescu, Iuliana Marciuc, Cristina Herea, Cerasela Rogen, Dana Razboiu, Lioara Bradu si  designerul Arthur Dinu.

In urma cu 14 ani, doi oameni indragostiti de frumusete si arta, tata si fiica, au pus bazele unui nou concept, unic si revolutionar in Romania, reunind sanatatea si frumusetea sub acelasi acoperis. Mihaela si Stefan Cristofor sunt cei care au adus in Romania inovatiile din domeniul fumusetii, punand la dispozitia clientilor Miko cele mai performante aparate cu care se pot realiza proceduri complexe de infrumusetare.

Aniversarea a 14 ani de activitate a MIKO GROUP - care reuneste brandurile Miko Beauty Centers, Miko Med, Miko Dental, Miko Cafe si Miko Kids – a constat intr-un bal mascat, devenit deja traditie pentru fiecare inceput de primavara, in randul clientilor,
prietenilor si angajatilor.

Printre nenumaratele masti si costumatii s-au remarcat ASR Printesa Lia a Romaniei intr-o spectaculoasa rochie de bal, Delia Antal, cu un superb costum popular vechi de 100 de ani, Diana Matei, care a fascinat in rol de curtezana venetiana, Roxana Iliescu, in chip de Roxelana, sotia sultanului Suleyman, intr-un costum primit chiar din Istanbul, de la designerii celebrului serial, tenismena Diane Samungi, in chip de eleganta marchiza si Anca Turcasiu, intrata in pielea personajelor de cabaret cu ajutorul unui costum barbatesc si o peruca neagra ce-i venea minunat!
Si in acest an, petrecerea a fost pregatita cu un adevarat program artistic, care a depasit asteptarile invitatilor.
Astfel, Dana Savuica, cu stilul sau inconfundabil, a adus un plus de savoare evenimentului, in calitate de MC, prezentand  cele mai importante momente ale serii.

Anda Adam si Mandinga au creat o atmosfera incendiara pe ringul de dans, in timp ce ansamblul Shakti a sedus invitatii cu dansurile lor indiene, desprinse de pe scena de la  Bollywood.

Supriza serii a constituit-o initiativa Casei Regale a Romaniei de a premia cu o medalie speciala a fundatiei ASR Printul Paul al Romaniei implicarea constanta a Mihaelei si a lui Stefan Cristofor in nenumarate campanii sociale si caritabile.
“Oferim aceasta distinctie in semn de recunoastere a admiratiei noastre pentru aceasta familie minunata.”a declarat ASR Printesa Lia a Romaniei “Am remarcat intotdeauna eleganta cu care cei de la MIKO Beauty au ajutat copii defavorizati si au sprijinit tineri artisti fara a face din acest lucru un titlu de glorie sau o afacere”.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marilena pe 6 Ian 2021, 22:08
    casatoria lui stefan cristofor

    va intreb ? a murit larisa , sotia lui stefan cristofor ? ce parere are mihaela fiica lui neiu despre casatorie

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod