Cristina Rus a purtat o rochie-armură de 2 kilograme

Mereu impecabilă în apariţiile sale publice, Cristina Rus reuşeşte de fiecare dată să atragă atenţia cu alegerile ei vestimentare, menite a-i pune în evidenţă fizicul de invidiat.
Prezentă într-un show de televiziune pentru lansarea oficială a noului ei videoclip, “În doi”, Cristina Rus a îmbrăcat o rochie-armură, care cântăreşte aproape două kilograme, din cea mai recentă colecţie Just Cavalli.

"Îmi plac rochiile lui Cavalli şi am chiar purtat câteva creații de-ale sale la evenimentele recente la care am participat. Această piesă vestimentară este una specială, îmi place să spun că este rochia-armură. Este realizată în întregime din paiete negre şi argintii, cu fir metalic, şi cântăreşte aproape două kilograme", declară Cristina Rus.
 
 

Alegerile vestimentare recente ale Cristinei Rus sunt în deplină concordanţă cu noua sa imagine, aceea de femeie matură şi elegantă.
Schimbarea de stil este evidentă şi în cel mai recent clip al Cristinei, "În doi", videoclip regizat de Dan Petcan şi lansat săptămâna trecută.
 
 

"Noul meu clip spune o poveste de iubire ce se petrece într-un univers mitic, iar rochiile purtate sunt în stilul celor de regină din perioada antică şi se integrează perfect în peisaj. În viaţa de zi cu zi sunt adepta unui stil elegant, dar practic. Nu sunt o veritabilă fashionista, nu mă îmbrac cu haine doar pentru că sunt la modă, port ce îmi vine bine.
Nu m-aş încorseta niciodată într-o rochie pentru simplul fapt că este în tendinţe"
, declară Cristina Rus.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod