Copiii văd gratuit filmele din cadrul Grand Family Festival

Festivalul are loc la Grand Cinema Digiplex în perioada vacanţei de primăvară, între 5 şi 19 aprilie.
Vineri, de la orele 11, debutează cea de-a doua ediţie a Grand Family Festival cu animaţia Disney, “Ralph Strică-Tot”. Festivalul este creat pentru a celebra vacanţa de primăvară a copiilor, pe care îi invită să se bucure de filme împreună cu întreaga familie.  

În cadrul Grand Family Festival vor fi prezentate cele mai îndrăgite filme de animaţie şi aventuri care au rulat în ultimii ani. Vor fi proiectate 15 filme, printre care titluri de succes la box-office, îndrăgite atât de copii cât şi de părinţi: 10 filme de animaţie precum “Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa”, “În căutarea lui Nemo” sau “Hotel Transilvania” si 5 filme artistice de aventuri, printre care “Grozavul şi Puternicul Oz” sau “Uimitorul Om Păianjen”.
La proiecţiile din cadrul festivalului copiii sub 12 ani vor avea intrare gratuită, iar ceilalţi membrii ai familiei vor beneficia de un preţ special de doar 15 Lei.

Programul complet al filmelor din cadrul Grand Family Festival şi regulamentul pot fi găsite pe www.grandcinemadigiplex.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod