Copiii intră în atmosfera animației Cars 2, weekend-ul acesta la Severin Shopping Center

Compania Walt Disney îi invită pe micuți și familiile lor să se distreze în compania personajelor preferate din animația Cars 2 la Severin Shopping Center, sâmbătă, 7 aprilie, în intervalul 15:00 - 20:00.

Compania Walt Disney îi invită pe micuți și familiile lor să se distreze în compania personajelor preferate din animația Cars 2 la Severin Shopping Center, sâmbătă, 7 aprilie, în intervalul 15:00 - 20:00.

Celebrele personaje Fulger McQueen și Bucșă din cel mai recent film Disney Pixar “ Cars 2” îi invită pe cei mici și pe cei mari să intre în atmosfera plină de umor și aventură la volanul spectaculoaselor mașini de curse, pe pista special amenajată în spațiul de distracție “Cars” din cadrul centrului comercial Severin Shopping Center.  

În plus, micuții se vor putea fotografia cu protagoniștii animației, vor putea urmări desene animate sau colora planșe speciale cu Fulger Mcqueen și prietenii lui.

Cei mai mari fani ai filmului sunt așteptați și în zona Playstation să experimenteze noul joc video “Cars 2”.

Numeroase premii și surprize vor fi oferite participanților din partea partenerilor Egmont Romania, TNT GAMES, DP Collection și Total Office.  
Marele premiu acordat de Severin Shopping Center și Walt Disney Company va fi chiar mașinuța Fulger McQueen, cu acumulatori.  

În pasionantul film Cars 2, Fulger McQueen împreună cu prietenul sau Bucșă pornesc peste ocean pentru a intra în cursa vieții lor. Grand Prix-ul Mondial, locul unde se întâlnesc cele mai tari mașini din lume, îl va purta pe Fulger McQueen prin toate colțurile lumii dar și prin lumea periculoasă a spionajului.
Filmul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, fiind disponibil  acum pe DVD dublat in limba romana.

Printre vocile romanesti care dau viata personajelor se numara Florian Ghimpu (in rolul lui Fulger McQueen),  Paula Seling (Holley Viteza), Valentin Uritescu (Bucsa), Corina Danila (Sally), Alexandru Arsinel (Seriful), Stela Popescu (Flo) si multi alti actori romani.

“Masini 2” este cea mai noua animatie a Studiourilor Walt Disney in colaborare cu Pixar, in realizarea careia a fost folosita cea mai noua tehnologie in materie de efecte speciale. Acest lucru permite spectatorilor sa experimenteze emotiile curselor la intensitate maxima, asemenea unui curse pe un circuit real.
John Lasseter se intoarce in postul de comanda pentru a regiza continuarea filmului premiat cu Golden Globe® în 2006,  Cars.
Cars 2 este co-regizat de Brad Lewis, producatorul filmului Ratatouille, care a castigat un premiu Oscar®, si produs de veteranul industriei efectelor vizuale Denise Ream (producator asociat, Up; producator executiv efecte vizuale, Razboiul Stelelor: Episodul III – Razbunarea Sith).
Turati-va motoarele pentru “Cars 2” !

Stiati ca…
 
•    unul din doi copii din SUA cu varste intre 5 si 13 ani au macar un tricou cu filmul Cars – adica 10 milioane de tricouri.
•    de la lansarea filmului original in 2006, copiii au achizitionat peste 110 milioane de geluri de dus Cars
•    parintii au petrecut peste 3 milioane de ore de liniste in timp ce copiii lor s-au jucat cu seturile de colorat Cars.


•    pana in prezent, au fost vandute in intreaga lume 46 milioane de carti si reviste Cars, adica dublul volumelor gazduite in prezent in sistemul de Biblioteci Publice din New York.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod