Concerte la Hard Rock Cafe

Jack Daniel's Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi, 22 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un concert 100% live sustinut de Smiley.

Vino sa asculti sau chiar sa visezi, “Cai verzi pe pereti”, cel mai recent single al sau, dar si alte hituri cu care carismaticul artist a cucerit toate topurile muzicale autohtone. Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, joi seara, in Hard Rock Cafe.

Biletele sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro la pretul de 50 lei si la Hard Rock Cafe la pretul de 60 lei.

Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.
 

VINERI, 23 NOIEMBRIE, ORA 21.00 - CONCERT JAN AKKERMAN


Jan Akkerman, unul dintre cei mai bine cotati chitaristi din lume, revine in România pentru un spectacol pe scena Hard Rock Cafe.  Artistul ajunge la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent material discografic - “Minor Details”, lansat in 2011.


Jan Akkerman este un muzician impatimit de farmecul coardelor, ce vrajeste publicul la fiecare reprezentatie prin pasiunea exprimarii. A activat alaturi de formatii renumite  din zona progressive rock si jazz-rock, precum Focus si Brainbox. Printre reperele Focus se numara piesa Hocus Pocus, compozitie integrata ulterior inclusiv in repertoriul Iron Maiden. In decursul carierei, Jan Akkerman a colaborat cu nume de prestigiu precum BB King, Charlie Bird, Cozy Powell, Clau Ogerman sau Ice T, a lansat peste 12 albume solo si a primit distinctia Golden Harp, pentru intreaga activitate.

Reprezentatiile sale sunt caracterizate de apetitul lui Akkerman pentru improvizatie, impartasita intr-o maniera inefabila cu instrumentistii Coen Molenaar (clape), Wilbrand Meischke (bass) si Marijn van den Berg (tobe). Potrivit criticii de specialitate, showurile lui Akkerman sunt intotdeauna fascinate si surprinzatoare, imbinarea perfecta intre virtuozitate si spectacol.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile la Hard Rock Cafe si in reteaua Eventim, la pretul de 80 de lei (loc la masa) si 130 lei (loc la masa in fata scenei).
 

SAMBATA, 24 NOIEMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT B.M.B.
- TRIBUT BON JOVI


“It’s My Life”, “Always” sau “Bed of Roses” cantate impecabil, rafale solo la fel de spectaculoase ca cele executate de insusi Richie Sambora si ceva din aerul de sex-simbol al lui Jon Bon Jovi – trupa italiana B.M.B. va aduce un tribut regilor rock-ului american intr-un show “heavy-riffs-and-tons-of-drums”, care va avea loc pe 24 noiembrie, la Hard Rock Cafe.

Prima data au rupt tobele – la propriu – incheind cu un bis de jumatate de ora, unplugged. A doua oara fanii i-au rechemat la scena, ovationand minute in sir si scandandu-le numele cu frenezie. La cel de-al treilea concert al trupei in HRC ne asteptam la aceeasi atmosfera incredibila, ce va recrea spiritul si energia concertelor originale Bon Jovi, idolii acestor artisti talentati reuniti sub titulatura B.M.B.

Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 40 lei.


DUMINICA, 25 NOIEMBRIE, ORA 21.00 – CONCERT MIRCEA VINTILA

Supranumit Lordul John al folkului romanesc, Mircea Vintila cucereste prin umorul molipsitor, stilul satiric, veleitatile de actor si timbrul vocal care este emblema a nenumarate hituri: “Miruna”, “Strada Popa Nan”, “Hanul lui Manuc”, “Adio, deci pe curand,” sau “Peste rabdari” sunt doar cateva dintre ele.
Acestea, dar si multe altele vor face parte din recitalul pe care Mircea Vintila il va sustine in Hard Rock Cafe, pe 25 noiembrie, incepand cu ora 21.00.

Mircea Vintila este un muzician ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fermecator si spiritual, artistul isi poarta publicul intr-o lume plina de culoare, in care tablourile din Bucurestiului interbelic alterneaza cu cele din involburata perioada hippie sau cu cele pe deplin ancorate in realitatea cotidiana. Artistul concerteaza in Hard Rock Cafe alaturi de Brambura, formula de acompaniement ce ii este alaturi de aproape 10 ani.
 

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO si la Hard rock Cafe. Pretul biletelor variaza in functie de categorie:

Categoria VIP – 120 lei (intalnire & poza  cu trupa, afis  & CD  cu autograf)

Categoria I –  80 lei -  loc la mese in fata scenei

Categoria II – 60 lei – loc la mese in sala

Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro şi www.myticket.ro.
1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod