Cele mai cunoscute formaţii de Jazz din România, concertează la Festivalul Freedom Jazz in the City, în Bucureşti

Freedom Jazz Festival se mută din Vama Veche, în Bucureşti, intre 9 şi 11 mai va aduna atât artişti cunoscuţi cât şi fani ai genului. Timp de trei zile formaţiile de Jazz vor încânta publicul la restaurantul Şarpele Roz, începând cu ora 20.00.
Evenimentul este organizat de Fundaţia Bravo, organizaţie ce promovează valorile româneşti prin organizarea de evenimente artistice şi culturale iar ediţia din vară a festivalului a fost un real succes ce adus fanilor staruri naţionale şi internaţionale. La ediţia Freedom Jazz in City sunt invitate să susţină concerte formaţii şi interpreţi din ţara noastră, nume deja consacrate atât in tara cat si peste hotare.

Programul de desfăşurare al concertelor a fost alcătuit astfel încat fiecare zi de festival să atraga un public cât mai larg, pe 9 mai sunt inivitaţi  Sorin Dragoş, Trio Barbera, Marius Mihalache şi Irina Sârbu, 10 mai Loungerie II, Alex Man şi Sorin Romanescu, Mircea Tiberian şi Nadia Trohin iar în ultima zi de festival Puiu Pascu, Harry Tavitian şi Maria Raducanu.

La fel ca şi în ediţia anterioară, Freedom Jazz nu oferă doar muzică de calitate pentru fanii Jazz din România, condiţii tehnice de desfăşurare şi susţinere a concertelor pentru artiştii invitaţi să cânte ci şi petrecerea în sine şi şansa de a socializa alaturi de persoane ce apreciază genul muzical.
Fanii jazz-ului sunt aşteptaţi în număr mare pentru a trăi o experienţă ce le va rămâne cu siguranţă întipărită în memorie datorită muzicii bune şi atmosferei ce îi va purta inapoi în timpul în care Jazz-ul lua naştere.

Biletele pentru Freedom Jazz Festival in the City se pun în vânzare în fiecare seară dinaintea concertelor, dar pentru a-şi asigura un loc la eveniment, doritorii sunt sfătuiţi să rezerve din timp locuri  la Restaurantul Şarpele Roz din Calea Victoriei numarul 163, numărul de contact fiind 0742/582.728.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod