Câte’n lună și în stele de 1 aprilie: Ion Caramitru și Horațiu Mălăele într-un regal de vorbe la TNB

- cu participarea violoncelistului Adrian Naidin -
Nu este nici o pacaleala! Ion Caramitru, Horatiu Malaele si Adrian Naidin se intalnesc pe 1 aprilie, a doua oara in acest an, pe scena Teatrului National pentru un spectacol ce va ramane in amintirea dumneavoastra pentru totdeauna.

Seducători, cu un umor irezistibil și cu profunzimea care i-a făcut legende, cei doi parteneri de dialog se caută, se înțeleg și se testează, într-un spectacol aplaudat deopotrivă de critică și de public, o revelație a ultimelor sezoane, jucat cu casa închisă la fiecare dintre ediții.
Intre cei doi, Adrian Naidin, moderatorul muzical al acestui spectacol de poveste, face minuni cu violoncelul sau si o voce excepţională, croită dintr-un filon tradițional autentic, un timbru de baladă românească din aceea care-ți smulge sufletul din piept.

Ce mai aplaudata productie a anului trecut, “Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele” este un spectacol de improvizație, pentru că “improvizația este starea de grație a unui actor”, așa cum spune Horațiu Mălăele, prin urmare ritmul este mereu altul, se joacă mereu în forță, spectacolul este mai plin de haz și mai profund de la o ediție la alta.

“Horațiu Mălăele este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani.
O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru și ca regizor de film mai nou”
, spune Ion Caramitru.

“Marele artist Caramitru este alcătuit dintr-un material maleabil și ductil, ce poate lua forma oricărui act artistic de interes public”
, spune Horațiu Mălăele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod