Cadou de Mărţişor pentru Anda Adam: un super show în Elveţia, alături de DJ Pat Farrell!

Anda Adam se poate mândri că este unul din puţinii artişti români care au concertat pe scenele din Elveţia. Sâmbătă seară, pe 2 martie, cântăreaţa va reveni în ţara Alpilor pentru a sustine un spectacol în clubul Masquerade din Basel. Este, aşa cum declară, unul din cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit, în avans, pentru Mărţisor.

Anda a pregătit pentru acest eveniment un show de o oră, în care va cânta atât hiturile sale din trecut, cât şi cel mai recent, “Amo”, piesa care se bucură în prezent de mare succes în România.

Mai mult, la eveniment va fi invitat şi renumitul DJ Pat Farrell, care va remixa o serie de piese ale româncei. Pat Farrel şi Anda Adam nu sunt la prima colaborare de acest gen. Artistul a remixat, în stil propriu, hiturile solistei, ”Show me” şi “Love on you”, care au fost difuzate în cluburile din Europa.



La concertul Andei Adam din Basel sunt aşteptate peste 1.000 de persoane, care vor plăti biletul de intrare în valoare de 40 de franci elveţieni, echivalentul a 150 de lei.

 

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod