Bucatarie complet echipata? E simplu! Cu electrocasnicele Zanussi

Cea mai dificila etapa dintr-un proces este intotdeauna inceputul. Mai ales atunci cand vorbim despre intemeierea unei familii. A unei case care sa va asigure tie si celor dragi confortul de care aveti nevoie. Alegerea electrocasnicelor necesare este intotdeauna un pas, pe cat de important, pe atat de solicitant, din toate punctele de vedere. Un inceput promitator? E simplu! Cu Zanussi poti avea toate produsele de care ai nevoie, la un raport calitate-pret excelent.

Electrocasnicele create de Zanussi sunt special construite pentru a te ajuta sa inveti, sa experimentezi si chiar sa-i surprinzi pe cei dragi. Noi iti oferim solutia ideala pentru o bucatarie completa - fara efort si fara griji, cu tehnologie avansata si functii inovatoare, la cele mai bune preturi. Niciodata inceputul nu a fost mai usor!

Gatitul simplu incepe cu plita Zanussi gas on glass - fabricata dintr-o suprafata de sticla eleganta si usor de intretinut.

Arzatorul cu gaz, cu flacara pura, incalzeste vasul imediat, pentru ca tu sa economisesti timp pretios si sa te poti bucura mai mult de prezenta celor dragi. Pentru siguranta intregii familii, aceasta este prevazuta cu butoane de control laterale. Astfel, cei mici nu vor avea acces la plita, evitand potentialele accidente neplacute din bucatarie.
Siguranta familiei: de nepretuit.
Plita Zanussi gas on glass ZGO62414BA: 979 lei.

Cuptorul multifunctional de la Zanussi va fi secretul maiestriei tale in bucatarie. Dotat cu functii inovatoare, pentru ca tu sa obtii cele mai bune rezultate de coacere si prajire, cuptorul asigura o temperatura uniforma si constanta pe durata intregului proces de gatire. In plus, vei reusi sa prepari cea mai gustoasa reteta de pizza chiar la tine acasa. Selectand aceasta optiune, cuptorul se va incalzi automat la temperatura potrivita si va asigura conditiile ideale de caldura pentru o crusta crocanta si aurie.
Pizza delicioasa la tine acasa: de nepretuit.
Cuptorul multifunctional Zanussi ZOP37902XK: 2115 lei.

Fructe si legume proaspete? E simplu! Frigiderul Zanussi Spazio+ dispune de o capacitate interioara mai mare, pentru ca tu sa-ti poti depozita toate alimentele de care ai nevoie pentru intreaga saptamana, in conditii optime de temperatura si umiditate.

Nu mai trebuie, asadar, sa faci drumuri repetate la supermarket pentru a le asigura celor dragi aportul necesar de vitamine. In plus, poti organiza totul dupa bunul plac, frigiderul fiind dotat cu doua sertare dedicate fructelor si legumelor sau alimentelor moi.
Nici curatarea frigiderului nu mai este o corvoada de acum. Rafturile si suporturile pentru sticle sunt detasabile, pentru ca tu sa le poti spala mult mai usor si cu mai putin efort. Totul poate fi demontat si montat dintr-o singura miscare.
Mai mult spatiu in frigider: de nepretuit.
Frigiderul Zanussi Spazio+ ZRB934PWH2: 1599 lei.

Fiecare masa placuta in familie se incheie cu un varf interminabil de vase murdare? E simplu! Pui totul in masina de spalat vase Zanussi, apesi pe un buton si poti merge sa te joci cu cei mici. Masina va selecta timpul, temperatura si cantitatea necesara de apa, in functie de incarcatura.
Masina de spalat vase Zanussi nu economiseste numai timp, ci si apa si energie. Incadrandu-se in clasa energetica A, foloseste cu 10% mai putina energie decat un model similar din clasa B, pastrand performantele de spalare la standarde inalte.
Vase curate instant: de nepretuit.
Masina de spalat vase Zanussi ZDT12002FA: 2215 lei.

Cei mici isi doresc mereu sa te ajute in bucatarie? E simplu! Nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru hainutele patate si toata murdaria ramasa in urma. Masina de spalat rufe Zanussi este dotata cu un compartiment special pentru detergent – atat solid, cat si lichid – care asigura dizolvarea eficienta a acestuia si o curatare impecabila a hainelor. In plus, poti apela intotdeauna la optiunea de start intarziat, daca iti doresti ca ciclul de spalare sa inceapa mai tarziu, cand nu esti acasa.
Cand te vei intoarce, toate rufele vor fi gata spalate si pregatite pentru uscare.
Haine impecabile: de nepretuit.
Masina de spalat rufe Zanussi ZWG6100K: 1099 lei.

1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod