Angelli te invită la Veneția!

Angelli invită la cel mai spectaculos Carnaval al iubirii și lansează Campania Angelli te invită la Veneția, ce se desfășoară între 1 noiembrie și 20 ianuarie. Plimbări cu gondola pe canalele orașului iubirii, mister și senzualitate cu ocazia unuia dintre cele mai fascinante carnavale din lume, toate aceste vise pot deveni realitate.
Cumperi acum orice sticlă de Angelli și trimiți numărul bonului fiscal prin sms la 1859 sau pe http://craciun2012.angelli.ro/ și poți fi chiar tu norocosul câștigător al unei excursii de 2 persoane la Veneția!

Intră pe www.angelli.ro, secțiunea Campanie promoțională, și descoperă un întreg univers: cele mai frumoase povești venețiene – legendarul Cassanova, ispititoarele curtezane, prețioasa sticlă de Murano- câștigă zilnic premii La dolce Vita (sticlă spumant Angelli, frapieră, set 2 pahare și dop special), descarcă wallpaper-e și e-card-uri spectaculoase!

Puțin câte puțin te vei apropia de Marele Premiu: o excursie la Veneția, de 4 zile și 3 nopți, pentru 2 persoane, în februarie 2013.

Angelli îți urează succes!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod