Andreea Marin, Geanina Ilieş şi Ellie White, sexy şi elegante în noile rochii Mirela Stelea! Admirate de Ion Ţiriac şi de peste 100 de invitaţi

Andreea Marin Bănică, Geanina Ilieş şi Ellie White sunt ambasadoarele colecţiei “The New Little Black Dress” realizată de Mirela Stelea. Noua linie vestimentară, compusă din rochii negre de cocktail a fost lansată cu fast în prezenţa a peste 100 de invitaţi care au umplut până la refuz Showroom-ul Mirela Stelea de pe strada Braziliei 52.

Mirela Stelea a ales ca ambasadoare ale colecţiei trei femei de tipologii diferite: Andreea Marin Bănică – femeia matură, mamă şi personaj activ în viaţa socială românească, Geanina Ilieş – tânăra sexy, mereu admirată de femei şi de bărbaţi, şi Ellie White – femeia aflată la prima sarcină, învăluită de emoţiile aducerii pe lume a primului copil, care este în acelaşi timp şi sexy şi elegantă.
Cele trei vedete au îmbrăcat trei stiluri diferite de rochii negre, cu care, conform conceptului Little Black Dress, merg la sigur la orice tip de eveniment.

Andreea Marin Bănică a preferat o rochie până la jumătatea piciorului, acoperită cu dantelă, Geanina Ilieş o creaţie din material paietat, cu spatele gol, care i-a pus în evidenţă corpul perfect, transformând-o într-un veritabil sex-simbol, iar Ellie White o rochiţă din mătase naturală cu guler Peter Pan accesorizat cu pietre Swarovski şi mărgele, care i-a oferit lejeritate, dar şi eleganţă, artista fiind însărcinată în opt luni.

Alături de Mirela Stelea, şi ea îmbrăcată într-una din creaţiile noii colecţii, realizată din mătase cu dantelă Solstiss şi material paietat, cele trei vedete au fost admirate de cei peste 100 de invitaţi.

La evenimentul au participat Ion Ţiriac, Ion Ion Ţiriac, Ileana Lazariuc, Anastasia Lazariuc, Bogdan Stelea, Simona Pătruleasa, Marinela Hagi (soţia lui Gheorghe Hagi), Ana Lucescu (soţia lui Răzvan Lucescu), Luminiţa Popescu (soţia lui Gică Popescu), Mihaela Drafta, Lora Petrescu, Iuliana Marciuc, Ruxandra Dragomir, Oana Roman, Lucia, cea supranumita “Adele a României”, care asigură şi coloana sonoră a clipului de campanie Mirela Stelea, şi mulţi alţi invitaţi.

Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc, abia sosiţi de la Monte Carlo, au admirat, alături de Anastasia Lazariuc şi de Ion Ţiriac noile creaţii Mirela Stelea expuse pe modelele din showroom, dar şi pe cele trei ambasadoare şi pe designer însuşi. ”Rochii foarte elegante, clasice, purtabile, pe care orice femeie le poate îmbrăca. Sunt bucuros de ascensiunea Mirelei şi îi doresc numai bine pe viitor”, a declarat Ion Ion Ţiriac.

Anastasia Lazariuc şi soţiile lui Hagi, Lucescu şi Popescu s-au arătat deosebit de încântate de noua colecţie a Mirelei şi au făcut deja programare săptămâna aceasta la atelier pentru a comanda rochii de cocktail pentru evenimentele la care vor participa până la finalul acestui an.

Invitatele au apreciat cu atât mai mult colecţia cu cât The New Little Black Dress garantează că vor fi elegante, indiferent de vârstă şi de siluetă, la orice tip de eveniment.

Noile creaţii Mirela Stelea care compun colecţia “The New Little Black Dress” sunt realizate din mătase naturală, dantelă din mătase, dantelă Solstiss, catifea sau material paietat, accesorizate cu pietre Swarovski. Rochiile de cocktail sunt astfel concepute încât să se potrivească oricărei siluete şi să fie perfecte pentru orice tip de eveniment.
“Te scot din impas. Ştiu cât de greu ne este să alegem vestimentaţia adecvată atunci când mergem la un cocktail, la o nuntă, la un botez, la o petrecere de firmă, bal de boboci sau la un eveniment monden. Tocmai de aceea, am dorit să creez vestimentaţii elegante, clasice, îndeajuns de îndrăzneţe, insă cu care mergi la sigur din punct de vedere stylistic şi a fi în acelaşi timp şi sexy”, declară Mirela Stelea.

Mirela Stelea a reinterpretat 12 modele de rochii negre, care au scris istorie, purtate de Audrey Hepburn în “Breakfast at Tiffany’s”, de Marilyn Monroe în “Some Like It Hot”, de Sophia Loren în apariţiile publice din anii ’60, de Liza Minelli sau Jacqueline Kennedy Onassis în anii ’70 sau, mai recent, de Julia Roberts în “Pretty Woman”.


 
„Rochia neagră este rochia esențială, cea care îți vine bine indiferent de conformația corpului. Rochia neagră este cea care te scoate din orice impas. Cu negru mergi la sigur. Pari suplă și elegantă. Este versatilă, durabilă, nu se demodează niciodată.  În lumea modei există o regulă ca orice femeie să aibă măcar o singură rochie neagră în garderobă. Prin noua mea colecție am încercat să aduc un touch de modernism acestui concept, reinterpretând piese clasice cu materiale inedite, alăturări de texturi și accesorizări cu pietre și cristale”, declară Mirela Stelea.
 
Noua colecţie este disponibilă atât la Showroom-ul Mirela Stelea (Str. Brazilia 52, Bucureşti), cât şi comandată direct de pe magazinul online de pe pagina oficială de Facebook www.facebook.com/MirelaStelea.

1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod