Andreea Marin Bănică şi Cătălin Botezatu, impresionaţi de diamantele şi parfumul Giuliei Nahmany

Andreea Marin Bănică şi Cătălin Botezatu s-au declarat impresionaţi de colecţia de bijuterii cu diamante pe care Giulia Nahmany a lansat-o aseară în cadrul unui eveniment exclusivist. Bijuteriile au fost expuse, în premieră, la Aristocrat Events Hall, în faţa a peste 200 de invitaţi, printre aceştia numărându-se multe vedete din showbiz.

Andreea Marin Bănică, Cătălin Botezatu, Anda Adam, Ozana Barabancea, Oana Roman, Catinca Roman, Ada Condeescu, Mihaela Drafta, Delia Antal, Amna au luat parte la o recepţie deosebită şi au urmărit, printre copaci argintii şi aurii, un spectacol oferit de două dansatoare contorsioniste care s-au transformat, pentru o seară, în diamante vii, evoluând în cutii imense de bijuterii.

Pietrele preţioase, încadrate în aur alb, au certificat de provenienţă de la Institutul Internaţional de Gemologie de la Anvers şi de la cel din Tel Aviv. Mai mult, diamantele au certificate şi de la Bursa Mondială de diamante de la Tel Aviv şi din Belgia.  În cadrul evenimentului s-a lansat oficial linia de bijuterii Basic Diamonds Collection by Giulia Nahmany, precum şi primul parfum al vedetei, GOLD Perfume Limited Christmas Edition by Giulia Nahmany. Produsele au fost testate în premieră de vedetele invitate la eveniment.

Andreea Marin Bănică a oferit o apariţie extrem de elegantă, îmbrăcată într-o salopetă gri din jerse cu centură acoperită de cristale Swarovski, accesorizând ţinuta cu cercei superbi şi brăţară Swarovski din colecţia Fashion Jewelry by Giulia Nahmany. Vedeta a petrecut minute în şir admirând şi probând bijuteriile cu diamante din noua colecţie.

La fel a procedat şi Cătălin Botezatu, un fin cunoscător al produselor de lux. Designerul a analizat noua linie de bijuterii dorind să achiziţioneze un cadou special pentru mama lui, în prag de sărbători.  Cătălin Botezatu a punctat, din nou, o apariţie vestimentară impecabilă: a purtat un costum Louis Purple, special creat pentru designerul român, cu căptuşală din mătase şi fir de platină, cămasă Cătălin Botezatu, vestă Tom Ford, cravată John Richmond. Pantofii Fratelli Borgioli, special creaţi pentru Botezatu, au fost accesorizaţi perfect cu ceasul Corum din aur roz şi inelul Ice Cube Cartier. La piept, Cătălin Botezatu a purtat o broşă cu briliante Tateossian.

Anda Adam şi-a făcut apariţia într-o rochiţă nude din tulle, realizată de Mirela Frazer, cu un umăr gol, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi Olcay Gulsen, preferaţii vedetelor de la Hollywood.  Giulia Nahmany a adoptat un look în stilul anilor ’50 şi a purtat o rochie neagră din dantelă realizată de Mirela Frazer, pe care a accesorizat-o cu un inel superb cu piatră albastră tanzanite, înconjurată de diamante, şi colier cu 54 de diamante.

Invitaţii au avut aseară ocazia să descopere şi noul parfum lansat de Giulia, GOLD Perfume Limited Christmas Edition by Giulia Nahmany, realizat din tuberoză, floarea preferată a vedetei, şi iasomie. Este primul produs din linia de cosmetice GLAM GOLD care va fi lansată în primăvara anului viitor. Parfumul are preţul de 180 de lei. Colecţia Basic Diamonds Collection by Giulia Nahmany, precum şi GOLD Perfume Limited Christmas Edition by Giulia Nahmany sunt disponibile la magazinul Giulia Nahmany de Calea Victoriei 101, iar de la 1 februarie 2013 în Băneasa Shopping City.
1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod