Andreea Ibacka si Laura Cosoi s-au innoit de Paste!

Andreea Ibacka si Laura Cosoi conduc primele doua modele din noua colectie CITROËN DS3 disponibila si in Romania.

Andreea Ibacka si Laura Cosoi conduc primele doua modele din noua colectie CITROËN DS3 disponibila si in Romania.

Dupa propunerile de stil de la Yves Saint-Laurent, Kenzo si Orla Kiely, CITROËN DS3 este disponibil intr-o noua culoare de caroserie Brun Hickory si cu o noua colectie de decoratiuni pentru plafon realizate de castigatorul italian al concursului  de design CITROËN Créative Awards.

Una dintre caracteristicile cele mai atractive ale modelului CITROËN DS3 este stilul sau radical si seducator, care devine exclusiv datorita varietatii de personalizari propuse.

Pentru sezonul de vara 2012, CITROËN DS3 propune o noua culoare pentru caroserie, Brun Hickory, care se alatura celor zece culori existente deja.

„Cred ca am ales cea mai eleganta culoare a gamei - Brun Hickory - iar plafonul reproduce turnul Eiffel, in tema denumita „Map”. Si mai dragut e faptul ca motivele frantuzesti se regasesc peste tot in masina, inclusiv pe covorase. Tapiteria e din piele, in combinatie alb cu negru, iar scaunele sport abia asteapta sa te imbratiseze. O combinatie chic care ia ochii tuturor in trafic”, a spus Andreea Ibacka.

Lansata cu ocazia atingerii cifrei de 100.000 de modele DS3 vandute, versiunea alb cu plafon Fuchsia si tema Flower s-a bucurat de un succes imediat.

„Zilele trecute am facut cunostinta cu cea care ma va insoti peste tot in perioada urmatoare. Este o frantuzoaica cool, vesela, fancy, puternica si de incredere. Ii plac la nebunie caii si plimbarile cat mai lungi. M-am lasat cucerita de ea inca de la prima intalnire. Fuchsia este o culoare foarte la moda in aceasta perioada si sunt incantata ca este folosita acum si in domeniul auto. Daca ne zaresti prin oras, nu ezita sa ne saluti pentru ca iti vom raspunde prietenoase”, a spus si Laura Cosoi despre noua ei masina.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod