Anda Adam: “A fost mai greu să îl imit pe Alex Velea decât să cânt Sarah Brightman!

Anda Adam a avut una din cele mai spectaculoase transformări din cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”. Artista şi-a ascuns pletele blonde sub o şapcă sport, a îmbrăcat pantaloni largi, vestă din jeans, un maiou negru, totul peste un body care imita culoarea pielii, pe care au fost aplicate tatuaje similare celor purtate de cântăreţ.

Mai mult, noul look a excelat la capitolul machiaj. Andei i-a fost pictată barbă, i-au fost îngroşate sprâncenele şi a purtat fond de ten mai închis la culoare, totul pentru a se apropia cât mai mult de imaginea lui Alex Velea.

Rezultatul a fost spectaculos şi puţini au fost cei care au realizat că în faţa lor se afla Anda Adam şi nu un dansator din trupa emisiunii.



Cu un asemenea look, artista a interpretat hitul lui Velea, “Minim doi”, evoluând pe scenă alături de opt  dansatori, urmând perfect mişcările coregrafiei.

“A fost mai greu să îl imit pe Alex Velea decât să cânt Sarah Brightman. Am avut noroc totuşi că îl cunosc pe Alex, că suntem prieteni, şi asta m-a ajutat mult să încerc să îi copiez gesturile, mimica, vocea”, declară Anda Adam.


ANDA ADAM - Minim Doi @ Te Cunosc De Undeva...de andaadamrealone


În urmă cu o săptămână, Anda Adam a ridicat publicul şi juriul din sală în picioare după ce a interpretat piesa “Harem” a celebrei Sarah Brightman. A fost printre puţinele ocazii în care artista a cântat operă, rezultatul fiind însă apreciat de membrii juriului.

Pentru acest număr, Anda a adoptat o ţinută provocatoare, un body care i-a pus în evidenţă silueta şi bustul, şi a purtat o perucă brunetă.


ANDA ADAM-Harem @ Te Cunosc De Undeva(Sarah...de andaadamrealone


Anda Adam este unul din concurenţii actualului sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, ea intrând în competiţie alături de Pepe, Rona Hartner, Andrei Ştefanescu, Şerban Copot, Sonny Flame, Ioana Anuţa şi Simona Nae.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andra pe 26 Mar 2014, 16:20
    anda

    anda adam e cea mai tare

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod