Anca Serea face sport alături de Kinga Sebestyen pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer

Anca Serea, frumoasa prezentatoare a jurnalului Focus Sport de la Prima TV, se alătură campaniei “Kangoo Jumps pentru viaţă”, iar vineri seară va face sport alături de Kinga Sebestyen în dorinţa de a ajuta copiii bolnavi de cancer din România.

Astfel, pe 15 martie 2013, de la ora 20.00, la Essenza Club (Bd. Mihai Bravu 175, Bucureşti), Anca Serea se va alătura celor care s-au înscris la ora celebrei antrenoare de fitness pentru a face mişcare în scop umanitar.

Sumele strânse în urma taxei de participare vor fi donate Asociaţiei M.A.M.E. în vederea construirii unui Centru de Resurse  pentru copiii bolnavi.
La fel procedează, în perioada 12-15 martie, toţi antrenorii săi care predau sesiuni de Kangoo Jumps pe tot teritoriul ţării.

Kinga Sebestyen a iniţiat acest proiect caritabil în urmă cu patru ani. Anual, în luna martie, se rezervă o zi în care toate încasările din urma activităţii sale şi a partenerilor săi sunt donate în scop caritabil.
“Centrul de Resurse” pentru copiii bolnavi de cancer şi alte boli grave, de care se ocupă Asociaţia M.A.M.E., va oferi în mod gratuit programe și servicii sociale, educaționale, psihologice și medicale, copiilor bolnavi de cancer și alte boli grave, care provin din familii defavorizate.

În perioadele dintre spitalizări, copiii vor beneficia în cadrul centrului de programe de terapie emoțională care îi va ajuta să uite de durere, tratament și boală, oferindu-le astfel un cadru mai cald, mai plăcut și mai familiar. Studiile și cercetarile făcute în domeniu demonstrează că un confort psihic crescut asigură succesul terapeutic chiar și în faze avansate ale bolii.


Kinga Sebestyen a organizat în ultimii patru ani evenimente similare. Ediţia 2012 a actiunii Kango Jumps a spijinit strângerea de fonduri în campania "Un loc de joacă mai sigur pentru copiii bolnavi". Aceşti bani au fost parte din suma totală de 57735 lei cu care Asociaţia MAME a reamenajat locul de joacă din curtea Institutului Clinic Fundeni;

Ediţia 2011 a susţinut strângerea de fonduri în campania "Copilăria nu trebuie trăită în spital", în urma căreia s-a reamenajat şi dotat cu aparatură şi mobilier medical câteva spaţii din cadrul Secţiei de Pediatrie din Institutul Clinic Fundeni (două camere de recoltat analize şi tratament, patru grupuri sanitare, o rezervă);

Ediţia 2010 a evenimentului "Kangoo Jumps" a avut drept scop susţinerea strângerii de fonduri necesare pentru efectuarea, la o clinică din Italia, a unui transplant medular în cazul unui copil în vârstă de 6 ani, bolnav de leucemie.

Kinga Sebestyen este lector la Federaţia Română “Sportul pentru toţi”, antrenor de fitness, consultant în stil de viaţă sănătos, distribuitor al celebrelor ghete sport şi al programelor Kangoo Jumps în România şi în mai multe ţări europene, precum  şi dezvoltator al mai multor programe de sport, printre care şi cel mai recent, Fat Burning, cu care a reuşit să slăbească sute de români.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod