Alina Sorescu: “Atelierul de muzică este marea provocare a vieţii mele!”

Alina Sorescu susţine că cea mai mare provocare a vieţii ei şi, implicit, una din marile sale realizări, este Atelierul de Muzică şi Prestanţă Scenică, locul unde predă şi îi învaţă pe copii tainele muzicii şi a spectacolului.
Artista spune că, de fiecare dată când ajunge în preajma elevilor săi, îşi încarcă bateriile şi îşi retrăieşte copilăria.

Sâmbătă, 27 octombrie, Alina Sorescu va susţine, alături de elevii săi un nou spectacol, la Sala Mică a Palatului Bucureşti, orele 11, la finalul căruia va avea loc şi preselecţia pentru noile cursuri ale Atelierului de Muzică şi Prestanţă Scenică Alina Sorescu.

În juriu vor face parte şi compozitorii Andrei Tudor, Mihai Alexandru, precum şi Claudia Iordache de la Radio România Actualităţi.
Intrarea este liberă.

“Sunt mulţi copii talentaţi care ar putea să îşi cultive harul cu care s-au născut. Este de dorit ca părinţii să îşi îndrume copiii încă de la vârstă fragedă spre astfel de activităţi artistice. Cursurile de acest gen îi ajută nu doar să îşi cizeleze modul de interpretare vocală, ci şi să devină dezinvolţi atunci când sunt în centrul atenţiei. Îmi place enorm să le împărtăşesc celor mici din trucurile pe care le-am învăţat în toţi aceşti ani petrecuţi pe scenă şi pe sticlă.
Am dezvoltat propriile mele metode de captare a atenţiei şi de a-i determina să studieze cu plăcere.  Atelierul de Muzică şi Prestanţă Scenică este provocarea vieţii mele de până acum şi un vis împlinit, locul în care mă încarc cu energie pozitivă şi prin care îmi retrăiesc copilăria!”
, declară Alina Sorescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod