Alexandra Usurelu si trupa ABCD in deschiderea concertului VUNK de la Polivalenta

Pe 3 octombrie la Sala Polivalenta, fanii trupei VUNK vor putea asculta nu doar hiturile trupei, ci si doua dintre cele mai difuzate melodii ale acestui an, cel mai tare concert rock al toamnei - #asasishow.
Alexandra Usurelu - cea care cinta impreuna cu Cornel Ilie piesa “Noptile trec” de pe genericul telenovelei Ingeri Pierduti - si trupa ABCD - a carei piesa “La final de razboi” a fost singura care a ajuns in heavy rotation-ul statiilor radio dintre piesele aflate in competitie la Eurovision - vor cinta in deschiderea celui mai mare concert al trupei VUNK din cariera.

Aceasta va fi si prima aparitie intr-un concert a Cristinei Balan, solista trupei ABCD si cea care a compuns “La final de razboi”, dupa ce a devenit mamica a doi baieti, Toma David si Matei Nicolas, care au deja...
o luna si jumatate.

Pe 3 octombrie, concertul #asasishow - la care vor mai participa ca invitate speciale Andra si Loredana  -  se anunta deja a fi sold out pentru ca, pentru a da tuturor posibilitatea de a vedea spectacolul, in aceasta saptamina marti, miercuri si joi va fi “lichidare de stoc”, adica o reducere de 20% pentru toate categoriile de bilete.
 
 

Biletele pot fi gasite pe principalele site-uri de specialitate:
 

dar si la casele de bilete din reteaua off-line, respectiv Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate "bilete.ro" si casa de bilete a Salii Palatului.
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod