Freeskiing si Ski-BASE-Jumping cu ‘McCONKEY’ si‘TRACING SKYLINES, în direct din Viena

Freeskiing si Ski-BASE-Jumping cu ‘McCONKEY’ si‘TRACING SKYLINES’, doua filme transmise in direct din Viena, Austria, pe 3 octombrie, incepand cu ora 21.00, in cadrul proiectului HEROES BY NATURE.
Dupa debutul din Münster, Germania, de pe 5 septembrie, ‘HEROES BY NATURE’ transmite live din Viena, din Cineplexx Donauplex, pe data de 3 octombrie, catre peste 45 de cinematografe din toata Europa, inclusiv Grand Cinema Digiplex, din Baneasa Shopping City. Nucleul programului din aceasta luna va fi reprezentat de doua filme care examineaza istoria si alura celor doua sporturi, ale caror popularitate a crescut foarte mult in ultimii ani: Freeskiing si Ski-BASE-Jumping. 

La inceputul anilor ’90, Freeskiing-ul a aparut ca o dorinta de evadare din constrangerile impuse de regulile Federatiei Internationale de Ski (FIS) asupra evenimentelor de freestyle skiing. O serie de interdictii legate de dimensiunea trick-urilor au condus un grup de sportivi sa distruga barierele normelor stabilite. Inspirati de un sport nou – snowboardingul – acesti ‘freeskieri’ au preferat sa abandoneze partiile si au inceput sa se dea in parcuri, pe rail-uri urbane si in backcountry, unde vitezele pe care le prindeau erau ametitoare si sariturile uriase. 

Ascensiunea freeskiing-ului nu a fost altceva decat un fenomen.
Sportul a evoluat pana la un punct, in care, in 2014 – pentru prima data in istorie – disciplinele ski halfpipe si slopestyle vor exista la Olimpiada de Iarna de la Soci.

Ski-BASE-Jumping este un vlastar al freeskiing-ului, el presupunand ca participantii sa se arunce de pe un munte cu schiurile, sa se debaraseze de ele, urmand sa continue zborul cu un wingsuit si sa ajunga cu parasuta pe pamant.

Pentru a marca ascensiunea disciplinelor de Freeskiing si Ski-BASE-Jumping, ‘HEROES BY NATURE’ va pune accentul pe oamenii si cultura care au adus acest sport la stadiul actual. Pe langa premiera europeana a noului film produs de Red Bull Media House si Poor Boyz Productions ‘Tracing Skylines,’ spectatorii vor lua parte la premiera nationala a mult-anticipatului ‘McCONKEY.’
 
 

Ordinea de derulare
Noaptea ‘HEROES BY NATURE’ dedicata freeskiing-ului va fi transmisa in direct prin satelit in peste 45 de sali de cinema din Germania, Spania, Austria, Elvetia, Finlanda si Romania. Aparitiile de pe covorul rosu vor incepe la 8:30 p.m. si vor fi transmise in direct in toate cinematografele participante din Europa.
Show-ul principal incepe la 9 p.m., cand gaza Tim Warwood va prezenta primul film, ‘Tracing Skylines’. Dupa genericul de final, Tim va invita in scena echipa si sportivii care au luat parte la productie, pentru o sesiune speciala de intrebari si raspunsuri, urmand apoi introducerea filmului principal al serii, ‘McCONKEY’.

Toate veniturile serii vor fi directionate catre familia McConkey.

Vino la film si poti castiga un voucher in valoare de 500 RON pentru echipament sportiv.
 
 
 
Fiind iubitori ai sporturilor de iarna, cei prezenti in sala de cinema la cele doua filme vor avea ocazia sa castige, prin tragere la sorti, un voucher in valoare de 500 RON la achizitionarea de echipament de sporturi de iarna. Nu trebuie decat sa va pastrati biletul de intrare si sa fiti atenti la numarul extras. 

TRACING SKYLINES
“Tracing Skylines” urmareste sase freeskieri profesionisti, in timp ce se aventureaza in locurile la care au visat ani buni, folosindu-se de cele mai noi tehnologii de cinematografie. Astfel, ei au documentat cum aceste calatorii la care au sperat toata viata s-au desfasurat pe parcursul unui sezon absolut fascinant.
Locatiile variaza – din Alaska, pana in British Columbia, din Franta pana in Haute Route, Elvetia, si chiar Detroit-ul urban. Bobby Brown, Karl Fostvedt, Pep Fujas, Seth Morrison, Sean Pettit si Julien Regnier isi urmeaza visurile personale si isi unesc fortele pentru o sesiune de primavara care nu va fi uitata prea curand.

Cu: Sean Pettit, Logan Pehota, Karl Fostvedt, Julien Regnier, Pep Fujas, Bobby Brown
Produs de: Poor Boyz Productions si Red Bull Media House 
Durata: 45 de minute

McCONKEY
‘McCONKEY’ este o examinare cordiala a mostenirii pe care a lasat-o un atlet pentru progresul sporturilor sale si poteca pe care a pavat-o pentru cucerirea unor visuri. Shane McConkey este vazut ca un pionier al freeskiing-ului si ski-BASE jumping, iar prin talentul si abilitatea de a-si folosi umorul specific ireverentios, el a fost sursa de inspiratie pentru o multime de suflete. Prin interviuri cu prieteni, familie si alte legende ale sporturilor de actiune, filmul are o abordare foarte personala fata de Shane si de modul sau de viata.

Cu: Shane McConkey, JT Holmes si Travis Pastrana
Regizat: Rob Bruce, Scott Gaffney, Murray Wais, Steve Winter, David Zieff  
Produs: Matchstick Productions and Red Bull Media House
Producatori: Murray Wais, Steve Winter
Producatori executivi: Scott Bradfield, Charlie Rosene, Claude Merkel, Sherry McConkey 
Durata: aprox.
100 de minute
 
 

CE INSEAMNA ‘HEROES BY NATURE’?
‘Heroes By Nature’ aduce lunar in cinematografe o colectie de filme de sport si aventura care unesc fanii in fata marilor ecrane si ii conecteaza cu oamenii atat din spatele, cat si din fata camerelor de filmat. Prin cele peste 45 de cinematografe din Europa care sunt conectate printr-o transmisiune live, spectatorii se afla in fata unei oportunitati rare in viata – pot vorbi cu invitatii speciali, producatori sau sportivi, care au facut posibila aceasta apropiere intensa de mijlocul actiunii. 

Pentru mai multe informatii, te rugam sa vizitezi www.redbullcontentpool.com/heroesbynature sau www.heroesbynature.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod