Alex Velea, Vunk, Guess Who & Band, Matteo le canta doamnelor de ziua lor!

Vineri, 8 martie, de Ziua Femeii, în AFI Palace Cotroceni femeile sunt în centrul atenţiei fiind invitate să întâmpine primăvara în stil Mega Fashion!
De ziua lor, doamnele și domnișoarele pot beneficia de şedinţe gratuite de make-up şi coafură profesionale oferite de specialiști în AFI Palace Cotroceni.

După o zi plină de ritualuri de înfrumuseţare, seara , începând cu ora 19:00 va avea loc cel mai tare concert al primăverii, sugestiv denumit „Super Girl”. Toate doamnele și domnișoarele sunt așteptate în curtea centrală a mall-ului unde vor avea parte de un spectacol de zile mari. Cele mai în vogă nume muzicale vor cânta special pentru vizitatoarele AFI.
Alex Velea, Vunk, Guess Who & Band, Matteo și îndrăgiții băieți din trupa fenomen La La Band: Dorian, Vlad și Dima vor răsfăța auzul doritoarelor de distracție cu hit-urile momentului.

De asemenea, în AFI Palace Cotroceni demonstrăm că mașinile și moda sunt o asociere perfectă. Fashion Auto Show, un eveniment aflat la a doua ediţie,  își propune să etaleze mașini pline de stil și ținutele în trend ale sezonului care să le pună în valoare cum se cuvine. Până pe data de 8 martie, vizitatoarele se pot lăsa inspirate de o paradă de stil auto și fashion.


În această perioadă, AFI Palace Cotroceni găzduiește Târgul de Mărțișor și 8 Martie unde vizitatorii mall-ului pot găsi o mulțime de mărțișoare inedite. Expozanții au pregătit 36 de standuri amplasate la etajul 1 al AFI Palace Cotroceni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod