Adela Popescu a suferit în dragoste: „Am fost înșelată“

Deși acum este căsătorită şi se simte iubită, actrița mărturiseşte că drumul spre fericire a fost presărat și cu dezamăgiri.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de cinci ani, iar în 2015 au făcut marele pas din viaţa lor şi s-au căsătorit, după o nuntă ca-n poveşti.

Înainte de a-şi întâlni marea dragoste, actriţa a trecut însă și prin momente dificile. Ea a vorbit pentru enational.ro despre eşecurile şi mărturiseşte că a fost înşelată. "Am avut si experiente neplăcute, însă nu am suferit nicio depresie din dragoste. Am fost înșelată și nu am reușit să trec peste acea infidelitate.

Nu înțeleg femeile care fac asta. Eu una nu am putut. În Radu am încredere 100%. Nu credeam ca voi spune asta, însă așa este", a declarat vedeta.

Adela Popescu a învăţat din experienţele de care a avut parte şi crede că un semn important pentru starea în care se află o relaţie este tăcerea în cuplu. Într-o postare pe blogul său, Adela Popescu abordează importanţa comunicării în cuplu şi arată că aceasta este vitală pentru rezistenţa unei relaţii. "Comunicarea înseamnă de fapt să ai libertatea şi curajul să spui ceea simţi, ce te deranjează, ce te incomodează, ce te indispune, atunci când simţi nevoia, cu sinceritate, fără să îţi fie teamă că vei fi judecat de partener.
Nu să trăncăni încontinuu ca o moară stricată despre orice, oricând. Iar atunci când nu o faci să te simţi vinovată"
, scrie vedeta. "Am văzut multe cupluri care la capitoul enternaiment stăteau grozav şi după scurt timp aflăm că s-au despărţit. Păi da, pentru că îşi spuneau bancuri, glume, poante, însă în clipă în care lucrurile deveneau serioase, descopereau că <<circul>> a luat locul discuţiilor cinstite şi adevărate şi că nu aveau capacitatea să <<se audă>>."

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 13 Dec 2015, 20:10
    Esti si frumoasa si desteapta !

    Am citit cu multa placere,cele scrise de tine si m-am recunoscut in cateva ipostaze din cele redate de tine,dar atunci eram in vremea studentiei; ce e trist este ca ...viata iti ofera surprize si cand te astepti mai putin si nu mai esti in plina tinerete...Ai facut o alegere buna. te felicit si-ti doresc sa te bucuri chiar si de momentele de "tacere" tihnita dintr-o casnicie reusita si implinita,in care sa te regasesti sufleteste! Legat de comentariul acid al prostanacei care semneaza Gina,ignora-l ! sunt oameni care traiesc o viata si nu pot vedea frumosul si binele la altii pentru ca ei nu pot fi niciodata asa!

    0
    1

  • Gina pe 8 Dec 2015, 18:36
    Păi FOSTUL nu era aşa modest ca actualul

    Şi nu s-a mulţumit doar cu frumuseţea (mult retuşată de fard) şi vocea plăcută. Mai căuta şi altele sub părul lung oxigenat. Şi dacă n-a găsit... o viaţă are omul... Bre Adeluţo, găseşte subiecte mai interesante să-ţi faci singură reclamă. Că prin prestaţile telenuvelistice antideluviene nicio şansă. Ai interpretat în toate un singur rol, de copilă prostănacă. Te-ai jucat pe tine

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod