Nou cuplu în showbiz? Sandra Izbaşa s-ar iubi cu Petrişor, dansatorul Andreei Bălan

După ce timp de mai mulţi ani a format un cuplu cu fiul Marianei Bitang, se pare că acum Sandra Izbaşa se iubeşte cu Petrişor Ruge, celebrul dansator al Andreei Bălan. Cei doi ar forma

După ce timp de mai mulţi ani a format un cuplu cu fiul Marianei Bitang, se pare că acum Sandra Izbaşa se iubeşte cu Petrişor Ruge, celebrul dansator al Andreei Bălan.

sandra izbasa si petrisor ruge

Cei doi ar forma un cuplu încă de anul trecut, însă au reuşit să ţină relaţia ascunsă de ochii lumii. În toamnă, ei au participat împreună la "Dansează printre stele", unde erau foarte apropiaţi şi multă lume se întreba dacă între ei este ceva.

"Sandra şi Petrişor sunt împreună de câteva luni. Cred că din vară.

Se feresc, nu se afişează împreună, pentru că Sandra consideră că încă nu e momentul. Se înţeleg bine, se întâlnesc, însă nu în locuri foarte populate şi niciodată nu vin împreună. De Crăciun, amândoi au fost la Viena, unde au petrecut o vacanţă de vis. Relaţia e serioasă, doar că ea nu e genul de fată care să vorbească despre viaţa privată. Despre relaţia lor ştiu doar câţiva oameni din showbiz", a spus, potrivit celor de la WOWbiz, un aproipiat de-al celor doi.

În trecut, despre Petrişor Ruge s-a spus că ar forma un cuplu şi cu Andreea Bălan, deoarece, după participarea celor doi la "Dansez pentru tine", au petrecut tot mai mult timp împreună, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Ulterior, s-a dovedit că Andreea şi Petrişor sunt doar colegi şi nu sunt iubiţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod