Tenul meu are încredere în Mario Bădescu!

Întâi de toate, vă reamintesc că aştept pe pagina de facebook sau printr-un comentariu la această postare voturile voastre referitoare la viitoarele articole. Vreau să ştiu ce vă interesează

Întâi de toate, vă reamintesc că aştept pe pagina de facebook sau printr-un comentariu la această postare voturile voastre referitoare la viitoarele articole. Vreau să ştiu ce vă interesează cel mai mult dintre sfaturi de makeup, facecare sau hair styling, iar noi vom merge la specialişti pentru a afla secrete. Menţionez faptul că toate cele 3 domenii vor fi dezbătute pe blog.

Acum vreau să discutăm despre un produs Mario Badescu, brand care este disponibil şi în Pink Box-ul lunii Mai.

Pentru review am ales masca cu enzyme, deoarece are un efect senzaţional şi vă recomand şi vouă să o încercaţi. În plus, este o ocazie perfectă pentru a vă reaminti că tenul are nevoie de hidratare chiar şi în sezonul cald.

Enzyme Revitalizing Mask conferă pielii un aspect odihnit şi strălucitor, hidratând în profunzime tenul. Aşadar, utilizată în mod frecvent ajută la prevenirea (chiar şi diminuarea) ridurilor de expresie (adică liniile fine). Are un miros plăcut şi se aplică uşor.

Alt punct forte al acestei măşti este reprezentat şi de ingrediente, produsele Mario Bădescu fiind renumite pentru ingredientele bune pe care le utilizează: apă deionizată (Aqua), Papaya (Carica Papaya) Extras, CG Lubrajel, Palmitate izopropilic, vitamina A & D Ulei, tocoferol, aluminiu silicat de magneziu, dioxid de titan, fulgi de ovăz (Avena sativa), alcool SD-40, Grapefruit (Citrus Grandis) Extract, ulei Seamollient, Vitamina E.

Dacă vreţi să şiţi mai multe despre produsele Mario Bădescu îmi puteţi trimite un mail la adresa contact@pinkbox.com.

Puteţi să solicitaţi sfaturi, sugestii şi review-uri.

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod