Patricia de la Amadeus schiaza pe apa. Frumoasa artista este pasionata de wakeboarding!

Patricia Cimpoiasu, frumoasa artista din trupa Amadeus, este pasionata de fel si fel de sporturi pe care multora le este teama chiar sa le incerce. Bruneta face snowboarding, echitatie, rollerblading, iar, de anul acesta, este o impatimita a wakeboardingului.
Vedeta incalta schiuri speciale sau se urca pe placa si pluteste deasupra apei, trasa de o barca cu motor ce poate ajunge la viteza de 40 de kilometri la ora.

Patricia a luat primele lectii in primavara acestui an, iar de atunci practica acest sport pe lacul Snagov, pe litoral sau in destinatiile exotice unde isi petrece vacanta. A facut wakeboarding chiar si in Oceanul Atlantic, in largul coastei Nigeriene, in Lagos, orasul unde a sustinut un concert alaturi de colegele din trupa Amadeus.

“2014 a fost anul echitatiei, al rollerblading-ului si al jogging-ului.
Anul acesta am fost mai activa ca niciodata… Am invatat 3 sporturi noi: ski, snowboarding si wakeboarding. M-au entuziasmat si motivat atat de mult, incat am fost in fiecare week-end pe partie in aceasta iarna, iar primavara si vara am avut o perioada in care ma duceam zilnic la Snagov pentru wakeboarding. Este un sport nautic extrem de solicitant. Putem spune ca seamana cu snowboarding-ul, dar in acest caz ne confruntam cu forta apei, tractati fiind de o barca sau cablu. Cea mai importanta regula este sa stii sa inoti, apoi este indicat sa ai o conditie fizica buna, iar restul se bazeaza pe mentinerea echilibrului si pe disponibilitatea ta de a simti aventura si libertatea.
Ma incanta atat de tare ceea ce fac, incat nu reusesc tot timpul sa imi dozez limitele, sunt prea curajoasa si nu cedez nici in ruptul capului daca eu cred in acea nebunie”
, declara frumoasa Patricia Cimpoiasu.

Alaturi de colegele sale din trupa Amadeus, Patricia Cimpoiasu a concertat anul acesta la mari evenimente internationale: la ziua presedintelui Kazahstanului, unde a fost invitat si Vladimir Putin, la Festivalul de Film de la Cannes, la o mare gala caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor saraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, la evenimentul exclusivist de la hotelul de lux Cala di Volpe din Sicilia, alaturi de Mika si inainte de Robbie Williams, precum si la evenimentele de lansare a unor noi modele auto si a colectiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra si Dubai.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod